Presentat a Banyeres un mural per la visibilitat trans


  31-03-2021 | Banyeres   |  Visitas:233
Actualitat

Banyeres

Aquest 31 de març, Dia Internacional per la Visibilitat Trans, des del col·lectiu han presentat el seu mural per commemorar aquest dia. Amb aquesta acció, des del jovent valencianista volen reivindicar els drets de les persones trans, així com la importància de la tolerància i la diversitat en la nostra societat. Així, el lema escollit pel mural ha sigut “La diversitat ens enriqueix, la tolerància ens uneix”. A més a més, en un moment en què la Llei Trans Estatal està d’actualitat, es reivindica la unitat del feminisme i del col·lectiu LGTBI per defensar els drets trans.

Durant el procés de pintura, al Carrer de la Font del Cavaller de Banyeres, gran quantitat de joves i veïns es van anar apropant per ajudar i participar. A més a més, s’ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats juvenils i LGTBI, com Ponts d’Igualtat, Mariola Violeta, Cau de Raboses i el Casal de la Joventut. Ara, pel 31M es presenta aquest mural col·laboratiu, resultat de la feina realitzada durant un mes. I a més, també per commemorar aquest dia, des del col·lectiu juvenil realitzaran un debat per Twitch amb Paca la Piraña, Mónica Oltra i Daniela Requena.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Parlem amb Josep Sempere, alcalde de Banyeres de Mariola, sobre els Pressupostos 2021

Presentat a Banyeres un mural per la visibilitat trans

Josep Sempere, ens parla dels pressupostos 2021

Banyeres Industrial se adhiere a la Plataforma Empresarial Nodo Levante Interior

El ecoparque fijo de Banyeres de Mariola se integrará en la red consorciada de CREA a partir del 1 de abril

Coneixem l'actualitat de l'Oficina de Turisme

La neu sorprén les poblacions de l'interior de la província

Banyeres es pinta de festa

La programació cultural torna a Banyeres de Mariola


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.