Representació de la Llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa


Comparte esta noticia en:

18-06-2018 | Banyeres   |  Visitas:423

El pròxims dies 13 i 14 de juliol tindrà lloc una de les més grans representacions populars de la Comunitat Valenciana. En plena Serra de Mariola, a l’aire lliure es narrarà i posarà en escena “La llegenda de Sant Jordi, el drac i la princesa”.

Quasi 300 actors i més de 400 participants donen vida als personatges més variats: reis, doncelles, gremis i un poble atemorit a la volta que entusiasmat per salvar a la seua princesa de les garres del ferotge drac que any rere any torna a la vila a calmar la seua fam. Sant Jordi eixirà victoriós i l’alegria i la pau regnarà al poble per a sempre.

Música en directe, balls i danses, focs i efectes especials que donaran més emoció si cap a un espectacle que des de fa més de 30 anys es dona cita a Banyeres de Mariola. Una increïble experiència que sols pot disfrutar-se cada 3 anys.

Una nit màgica dirigida a un públic familiar on xiquets i adults disfrutaran junts de moments emocionants, fantàstics, divertits amb tensió i sobretot molta alegria.
Podeu adquirir les vostres entrades anticipadament a la web www.llegendasantjordi.com o en la oficina de turisme. Vos esperem!

Lloc: Parc natural de Villa Rosario, Banyeres de Mariola
Dies: 13 i 14 de juliol
Hora: 22,30hs

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Banyeres

Nous descobriments al jaciment de Serrella

Les investigacions de l'INAPH de la Universitat d'Alacant a la Serrella de Banyeres de Mariola documenten una ocupació mil·lenària de la prehistòria a l'edat mitjana

L’Ajuntament de Banyeres, el Centre Cultural Castellut i el grup Inèrcia, Premis 9 d’Octubre 2018

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola adquireix un nou vehicle elèctric per a Serveis Socials


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en