Activitats Santa Cecilia SM La Pau


  17-11-2016 | Beneixama   |  Visitas:1107
Cultura

Beneixama

Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona de tots els músics, la Societat Musical La Pau de Beneixama realitzarà diferents activitats al llarg d’aquestes dues semanes que queden del mes de Novembre.

La programació d’actes comença aquest cap de setmana amb la tradicional diana i posterior esmorzar de Santa Cecília, a càrrec de músics i educands de la Societat i continua amb “Les Cucanyes”, jocs populars preparats per als més menuts a la Plaça del Ajuntament. El proper cap de setmana tindrà lloc el Concert, on donarem la benvinguda als nous educands, el “soparet del músic”, la cercavila, missa i posterior processó, i per finalitzar el dinar de germanor, amb músics i socis protectors.

A més, enguany ens trobem al 175 Aniversari de fundació de la nostra Societat, per aquest motiu el Concert de Santa Cecília serà un tant especial, ja que tindrem el honor d’estrenar dues obres del nostre company Juan Bautista Francés Parra, el pasdoble “Iaios” i “La Obertura del Joven Interprete”. També contarem amb la colaboració de tres músics solistes, tots ells components de la nostra Societat, els quals interpretaran una peça solista dedicada al seu instrument.

ACTIVITATS SANTA CECÍLIA 2016:

Diumenge 20

· A les 9:00 h. Diana amb la participació dels músics i educands de la Societat i, a continuació, “esmorzar” al Maset de la Filà de Moros.
· A les 13:00 h. Jocs populars a la Plaça de l’Ajuntament.
Dissabte 26
· A les 20:00 h. Concert Extraordinari de Sta. Cecília a l’Auditori Municipal (prema ací per descarregar-se el programa: Santa Cecília 16)
· A les 22:30 h. Tradicional “soparet del músic” i, a continuació, festa dels músics al pub “Discovery”.

Diumenge 27

· A les 11:00 h. Cercavila a càrrec de la Banda titular de la Societat per recollir als nous educands.
· A les 12:30 h. Missa en honor a Santa Cecília i a continuació processó. En acabar es farà la rifa de la cistella.
· A les 14:30 h. Dinar de Germanor de Sta. Cecília, al Maset de la Filà de Moros amb l’assistència de músics, autoritats, socis i acompanyants.

EDUCANDS DE NOU INGRÉS

· Mario Romero Herrero (Saxo Alt)
· Raúl Molina Navarro (Saxo Alt)
· Alejandro Sempere Parra (Clarinet)
· Joan Bellod Payà (Percussió).

SOCIS PROTECTORS DE LA BANDA

Tots els socis protectors interessats en acompanyar-nos han de cridar al 635 626 856 per tal de reservar el seu lloc.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Beneixama

Recogida de productos por los Labradores de Beneixama para el Asilo de Villena

Nerea Ivorra, perteneciente al Club Bádminton Benejama, ha sido convocada para representar al equipo nacional en la 'Total BWF Uber Cup Finals 2020'


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.