El Consell inicia amb caràcter d'urgència les actuacions per a pal·liar els danys de l'incendi forestal a Beneixama


  30-07-2019 | Beneixama   |  Visitas:161
Actualitat

Beneixama

El Consell ha acordat escometre de forma immediata les actuacions necessàries per a pal·liar els efectes produïts pel gran incendi forestal del passat 15 de juliol al municipi de Beneixama .

En l'acord s'arbitren, amb caràcter d'urgència, les ajudes perquè els municipis afectats per aquest incendi forestal puguen presentar les estimacions dels danys en infraestructures i béns públics, així com dels danys que hagen pogut patir les instal·lacions i infraestructures agràries o d'altres sectors econòmics diferents del forestal i els béns i immobles de persones físiques o jurídiques.

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències coordinarà les actuacions dels diferents departaments del Consell i altres administracions que hagen de dur-se a terme per a aconseguir tornar a la normalitat com més prompte millor en totes les zones que es van veure afectades per l'incendi forestal.

Els municipis afectats tenen un termini de 45 dies des del dia següent de la publicació en el DOCV per a presentar les estimacions de dany. Per a dur a terme les corresponents estimacions, els municipis afectats podran comptar amb el suport dels serveis tècnics de la Generalitat.

A més a més, les sol·licituds presentades per part de les corporacions locals seran avaluades per l'Oficina Única Postemergència, a la qual correspondrà una estimació pressupostària amb càrrec al fons de contingència per a l'exercici 2019, que s'elevarà a la Comissió Interdepartamental per a la seua posterior aprovació pel Consell.

A més, l'execució de les mesures que corresponguen podrà dur-se a terme a través del procediment d'inversió directa o pel procediment de subvenció. Les actuacions que es desenvolupen a través d'inversió directa podran executar-se mitjançant l'encàrrec a mitjans propis.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Beneixama

Entrevistes festeres de Beneixama 2019: al President de la Comissió de Festes, a la Regidora de Festes, a la Comparsa Llauradors, Filà Cristians, Filà Moro i al Alcalde

Missa de companyies, Ofrena, Serreta i Ambaixada dels Moros als Cristians (actes dia 7 de setembre)

Diumenge 8, Dia de la Mare de Déu: Missa companyies, El Rogle, Missa, Serreta, Ambaixada dels Cristians i Processó

Divendres de l´Entrada

Presentació de la Revista de Festes 2019

Nit del Sopar a Beneixama 05/09/19

Xarrada sobre el 25 aniversari de la coronació canònica de la Mare de Déu “Divina Aurora”

Actes del dimarts 10 de setembre - Dia dels Estudiants

Actes festers 9 de setembre: Tercer día


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.