ARS NOVA actuarà en concert per clausurar la XIX edició de la Setmana Cultural


  19-09-2019 | Biar   |  Visitas:521
Cultura

Biar


El pròxim cap de setmana l’ARS NOVA de Xàbia actuarà en dos concerts especialment rellevants. L’un s’emmarca en la XVI Campanya de Concerts d’Intercanvis Musicals i hi tindrà lloc el dissabte 21 de setembre a les 21:00h a l’Església de la Mare de Déu de Loreto de Xàbia. Serà aquest el primer concert després de l’èxit que l’ARS NOVA va aconseguir en Colònia al mes de juliol. A més a més, convidats per l’agrupació, actuarà també el Cor de Cambra Cantollano de València, baix la direcció d’Asunción Blom-Dahl.

D’altra banda, serà el diumenge 22 de setembre quan l’ARS NOVA es traslladarà a Biar, on oferirà un concert que clausurarà la XIX edició de la Setmana Cultural de la localitat.

En ambdues ocasions, i baix la direcció de l’extraordinària Teresa Albero, l’ARS NOVA ens presentarà un programa molt especial ja que és un recorregut per obres que han deixat una empremta en l’agrupació. Per tant, és un programa eclèctic en el que s’interpretaran des de la polifonia del segle XVI fins obres més actuals, passant per joies de la música com és el Lacrimosa del Rèquiem de W. A. Mozart. Aquestes dues cites mostraran l’essència d’algunes de les actuacions més importants que ha tingut l’ARS NOVA en els últims anys, com son l’Ars Nova XXV de Pere Vicalet, les obres d’Ola Gjeilo i la meravellosa actuació del cor a Siegburg (Alemanya) el passat juliol.

És per tot això que els convidem als dos concerts, dissabte 21 i diumenge 22 a les localitats de Xàbia i Biar respectivament.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Ars Nova de Xàbia va tancar amb èxit la XIX Setmana Cultural de la Tercera Edat a Biar

Luis Galvañ Candela, Nica, la magia del Ave María …

9 d'Octubre a Biar: Acte Institucional, lliurament del Premis 9 d'octubre i V Encontre de Peroles "Arròs i Conill"

Programa "Actualidad política": Magdalena Martínez, alcaldesa de Biar

Presentació d'equips del C.D. Biarense

El jubilats i pensionistes de Biar es manifesten en Madrid


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.