Ars Nova de Xàbia va tancar amb èxit la XIX Setmana Cultural de la Tercera Edat a Biar


  29-09-2019 | Biar   |  Visitas:1104
Cultura

Biar

Diumenge Ars Nova de Xàbia ha realitzat un concert a la Casa de Cultura de Biar sota la direcció de la soprano biaruda Teresa Albero. Aquest concert posava punt i final a la XIX Setmana Cultural de la Tercera Edat a Biar. Una setmana plena d’activitats per a la gent gran, des de Concursos, passant per les actuacions de la Rondalla D. Luis Escoda i la Coral Veus Noves, passant per l’actuació del Grup de Teatre Vico i rematant amb el concert d’Ars Nova que ha subvencionat la Diputació d’Alacant i l’Ajuntament de Biar.

L’Auditori de gom a gom va posar de manifest l’estima i suport al treball de la soprano biaruda Teresa Albero, qui de nou visita Biar, ara com a directora Grup Polifònic Ars Nova de Xàbia. L’agrupació va oferir un programa molt enriquidor dedicat especialment per a Biar. El Concert va acabar amb la participació com a solista de la Directora Teresa Albero qui emocionada va dedicar a tot el públic de Biar “Oh mio babbino caro” de l’opera Gianni Schicchi de Giacomo Puccini i Giovacchino Forzano, la interpretació de la qual va fer alçar el públic d'empeu. Per a l’agrupació Teresa Albero representa la reivindicació del cant professional avalat per la seua experiència i la defensa del talent i del valor dels músics de la nostra terra. Per això, la seua confiança amb Ars Nova suposa una alenada per al grup polifònic.

L’agrupació que enguany ha actuat a Colònia al Missa Tango Choir Festival, tornarà a Biar el proper 16 de novembre fer oferir-nos la Misa a Buenos Aires de Martin Palmeri, coneguda popularment com Missa Tango.

En acabar el concert l’Associació de Pensionistes va oferir un convit a la seua seu social.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Ars Nova de Xàbia va tancar amb èxit la XIX Setmana Cultural de la Tercera Edat a Biar

Luis Galvañ Candela, Nica, la magia del Ave María …

9 d'Octubre a Biar: Acte Institucional, lliurament del Premis 9 d'octubre i V Encontre de Peroles "Arròs i Conill"

Programa "Actualidad política": Magdalena Martínez, alcaldesa de Biar

Presentació d'equips del C.D. Biarense

El jubilats i pensionistes de Biar es manifesten en Madrid


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.