Ascendeixen a 1.500 € per persona les multes imposades als festers i festeres que participaren en la desfilada del Dia 10


  29-05-2020 | Biar   |  Visitas:200
CORONAVIRUS

Biar

BIAR DIGITAL: Escrit per Eduard Garcia.
Entre 18 i 20 veïns i veïnes del poble han rebut estos dies la notificació a través de la qual des de Subdelegació del Govern d'Alacant informa de l'inici de l'expedient sancionador pels fets que van tindre lloc el passat 10 de Maig, on un grup de persones va eixir al carrer per simular la celebració de l'Entrà de Festes.

Les sancions per a cada un dels veïns i veïnes identificats puja a 1.500 €, tot i que es quedaria en la meitat, 750 € si s'abona en un termini de temps de dues setmanes. D'estes sancions s'ha eximit als i les menors d'edat que participaren en l'acte. Si bé és cert que les sancions queden lluny de la sanció màxima, que puja fins als 10.400 €, en casos d'obstrucció o resistència a l'Autoritat, entre altres, fets que per supost en cap cas es van donar a Biar.

Si bé és cert que les multes es recurriran per part de moltes de les persones sancionades.

Multades tres persones que es van realitzar una fotografia

Si bé és cert que este assumpte no acaba ací, ja que segons s'ha pogut saber per part de Biar Digital i també s'ha informat (a partir del minut 25'05") per part de Radio Villena-Cadena SER, el mateix dia 10, tres festers es van realitzar una fotografia a l'inici de la Torreta, punt des del que ix l'Entrà. Tres veïns que van eixir a passejar -com està permés en la Fase 0 dins d'un horari, amb una distància de casa de com a molt 1 Km i fins a una hora de duració- i al trobar-se en este punt s'haurien fet una fotografia.

Com és normal estos veïns no haurien participat en cap cas dels fets que van tindre lloc en el carrer Jesús Juan Bernabeu, al trobar-se a l'altra punta del poble com es veu en la fotografia, que també va ser difosa per algun mitjà de comunicació a través de les xarxes socials. Els veïns han mostrat la seua sorpresa per imposar-se també a ells una multa de 1.500 € tot i no haver participat en la desfilada que va tindre lloc en el carrer Jesús Juan Bernabeu, ja que simplement haurien eixit a passejar amb algun distintiu de les seues comparses per visibilitzar l'estrambòtic dia 10 de Maig que va passar sense pena ni glòria per la suspensió de les Festes de Maig, com és conegut. Decisió que es recorrerà per part dels tres festers també.
BIAR DIGITAL: Escrit per Eduard Garcia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Sofía Colomina, ganadora de una beca para el campamento Rock Camp 2020

La alcaldesa hace balance del primer año de gestión

Devolución de libros del Banc de Llibres del Curs 2019-2020 y de Tablets prestadas durante el confinamiento 2020

Agradecimiento al pueblo de Biar por su colaboración en la búsqueda de una vecina que desapareció ayer

Diputación destina 55.238 euros en ayudas a Biar para paliar los efectos de la COVID

Hablamos con José Manuel Martínez, maestro de Educación Especial, sobre el libro que ha escrito: "Escuadrón Invencible"

Atenció i respecte amb el mediambient

Biar registra 85 solicitudes de ayudas de autónomos y micropymes

Biar vuelve a abrir las puertas del castillo y del museo a partir del viernes día 3 de julio


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.