Biar celebra un any més les festes en honor al seu patró Sant Cristòfol i la Festeta del Còlera en honor a la Mare de Déu de Gràcia10-07-2017   |  Visitas:745

A continuació es detallen els actes amb motiu del Patró Sant Cristòfol i la Festeta del Còlera en honor a la Mare de Déu de Gràcia del 9 al 13 de juliol, organitzats per la Regidoria de Festes i amb la col·laboració de Sagueta Nova, la Parròquia Ntra. Senyora de l'Assumpció i la Confraria de la Mare de Déu de Gràcia.


DIUMENGE, 9 DE JULIOL

A les 8 hores: Toc d’alba i volteig general de campanes.
A les 13 hores : Toc d’Àngelus i volteig general de campanes.
A les 20 hores : Al carrer de Sant Cristòfol, CARRERES PEDESTRES de xiquets i xiquetes i SALT DOBLE A PEU JUNT en llaor al nostre patró.
A les 21 hores: Toc d’Ànimes i volteig general de campanes.
A les 22’30 hores : CERCAVILA, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.
A continuació RONDA FESTIVA TRADICIONAL des de la Plaça de la Constitució fins a la Plaça del Raval, a càrrec de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova”. A la mateixa es farà una exhibició del ball tradicional per a tot el públic.DILLUNS, 10 DE JULIOL · Dia de Sant Cristòfol

A les 8’30 hores: Toc d’alba i volteig general de campanes. Diana Florejada a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.
A les 9 hores: Des de la plaça de la Constitució i el temple parroquial, la imatge de SANT CRISTÒFOL iniciarà l’eixida cap al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, acompanyada per la caravana de vehicles, a la qual estan convidats a participar tots els biaruts i biarudes.
En arribar al santuari, serà oficiada la SANTA MISSA en sufragi de tots els difunts de Biar que hagen faltat en accident de circulació.
Finalitzada la Missa, ESMORZAR DE SAQUET, durant el qual obsequiarem els qui hi assistisquen amb vi i olives.
A les 10’45 hores : Tindran lloc les següents PROVES ESPORTIVES: salt doble a peu junt i tir de barra de 14 a 17 anys, de 17 anys en avant i per a majors.
Una vegada que hagen finalitzat les competicions, la caravana de vehicles tornarà al poble. Un punt arribada la imatge de Sant Cristòfol al passeig del Plàtano, serà disparada una mascletà. Tot seguit, iniciarem la marxa cap al Temple Parroquial, passant pel carrer que dóna nom al nostre patró. Quan arribem a la plaça de la Constitució, serà impartida la BENEDICCIÓ ALS VEHICLES.
A les 19 hores: CERCAVILA a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.
A les 19’15 hores : A la plaça de la Constitució, tindran lloc les tradicionals carreres: llarga, mitjana i curta. Hi haurà 3 carreres de xiquets i 3 de xiquetes d’entre les edats de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys; i una carrera de sacs per a participants de 4 a 5 anys.
A les 20 hores: SOLEMNE MISSA MAJOR
A les 21 hores : SOLEMNE PROCESSÓ de la imatge del Sant per l’itinerari de costum.
Al remat d’aquesta, DANSES a la plaça de la Constitució.

DIMECRES, 12 DE JULIOL

A les 8 hores : Toc d’alba i volteig general de campanes.
A les 13 hores : Toc de l’Àngelus i volteig general de campanes.
A les 21 hores : Toc d’Ànimes i volteig general de campanes.
A les 22,30 hores : CERCAVILA a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.


DIJOUS, 13 DE JULIOL · Festeta del Còlera

A les 8’30 hores : Toc d’alba i volteig general de campanes.
A les 13 hores : Toc de l’Àngelus i volteig general de campanes.
A les 18’45 hores : Volteig general de campanes.
A les 19 hores : Eixida, des del Temple Parroquial i cap al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, de les autoritats civils i religioses, de la Majordomia i Junta de la Mare de Déu i de la Societat Unió Musical de Biar. En arribar al Santuari, serà oficiada la SANTA MISSA en acció de gràcies.

Una vegada acabada la Missa, començaran les PROVES ESPORTIVES TRADICIONALS amb:
- CARRERES PEDESTRES (llarga, mitjana i curta): hi haurà carreres de xiquets i de xiquetes entre les edats de 4 a 5 anys, de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys.
- SALT DOBLE A PEU JUNT i TIR DE BARRA, de 14 a 17 anys, de 17 anys en avant i per a majors.
A les 21’30 hores: Baixarem a la Plaça del Raval per ballar les DANSES I PARRANDES. En finalitzar aquestes, les autoritats civils i religioses es dirigiran a la plaça de la Constitució i donaran per conclosos els actes commemoratius de la FESTETA DEL CÒLERA.
Festivitat de San Cristòfol en Biar ,10/07/17 from Intercomarcal TV on Vimeo.Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Festes de Biar: Dia 11 de maig

Actes festers DIA 12 DE MAIG: Missa Major, Mogudes, Guerrilla, Ambaixada del Cristià al Moro, comiat La Mahoma i Processó

Festival de Yoga, Conciencia y Meditación organizado por la Fundación Dharma

Actes festers del DIA 13 DE MAIG

Biar celebra el Festitrò 2018

Arriben les festes a Biar amb la Prova de Campanes i la Desfilada de Comparses

Moros i Cristians de Biar. Rés de l´ Angelus i hissades de banderes

Pujada al Santuari i Baixada de la imatge de la Mare de Déu de Gràcia

Entrevista a l´alcalde i Regidora de Festes amb motiu de les Festes de Moros i Cristians


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en