Biar lliura a larxiver municipal Cristbal Pay el premi 9 dOctubre


  09-10-2020 | Biar   |  Visitas:326
Actualitat

Biar


La vila celebra la festivitat de la Comunitat Valenciana amb lacte institucional i el lliurament de guardons acadmics i de dibuix ems en directe per Intercomarcal.

Biar celebra la festivitat el 9 dOctubre. El programa dactes daquesta celebraci mant lacte institucional que cada any se celebra a la Casa de la Cultura. En 2020, lentrada estar limitada i es guardaran les distncies i normes de seguretat implementades per a frenar els contagie per coronavirus. Ser el mateix dia 9 a les 12.00 hores.

En lesdeveniment es lliurar el premi 9 dOctubre a Cristbal Pay Galvany arxiver municipal des de 1967. El biarut s el guardi i conservador dun dels grans tresors de Biar. De fet, en lArxiu Histric Municipal de Biar es conserva el fons municipal fruit de lactivitat desenvolupada per lAjuntament des de 1280 fins a 1925. A ms, compta amb el fons del Jutjat de pau que, encara que de productor diferent, comparteix les installacions amb lAjuntament i el seu fons documental es troba integrat en lArxiu Municipal entre 1836 i 1871. En el mateix acte es far lliurament dels esments especials als Premis dExcellncia Acadmica.

La representaci del sainet valenci La Cova del Llop queda anullada per falta dinscripcions.

Aquests sn els actes que se celebren en el mateix dia de la festivitat de la Comunitat Valenciana. No obstant aix, el programa sinicia un dia abans, el dijous 8 doctubre, a les sis de la vesprada, amb el lliurament de premis del concurs de dibuix amb la temtica Dia 9 doctubre. A ms, i per qestions de salut pblica davant el Covid-19, lexposici dels treballs realitzats ser a travs de la xarxa social de la Casa de la Cultura.

El mateix dia, a les 20.00 hores, es representar el musical infantil a crrec de Pampol Produccions amb lobra Jo sc tamb Peter Pan.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Biar decreta la suspensin de actividades y el cierre de edificios e instalaciones municipales

Parlem amb Pepe Albero, President de la Societat Uni Musical de Biar

INFORMACI A LES FAMLIES DE LIES BIAR

Informaci a les famlies del CEIP Mare de Du de Grcia

Biar ampla el cierre de parques y edificios municipales siete das


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.