Celebració de la Festivitat de Sant Cristòfol12-07-2018   |  Visitas:72

om cada any el dia 10 de juliol se celebra el dia del Sant patró de la Vila de Biar, Sant Cristòfol. A continuació trobareu el programa d'actes:

DILLUNS, 9 DE JULIOL
A les 8 hores Toc d’alba i volteig general de campanes.
A les 13 hores Volteig general de campanes.
A les 21 hores Toc d’Ànimes i volteig general de campanes.
A les 22’30 hores CERCAVILA, a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar. A continuació RONDA FESTIVA TRADICIONAL des de la Plaça de la Constitució, a càrrec de l’Associació d’Estudis Tradicionals “Sagueta Nova”.

DIMARTS, 10 DE JULIOL · Dia de Sant Cristòfol

A les 8’30 hores Toc d’alba i volteig general de campanes. Diana Florejada a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.

A les 9 hores Des de la plaça de la Constitució i el temple parroquial, la imatge de SANT CRISTÒFOL iniciarà l’eixida cap al Santuari de la Mare de Déu de Gràcia, acompanyada per la caravana de vehicles, a la qual estan convidats a participar tots els biaruts i biarudes. En arribar al santuari, serà oficiada la SANTA MISSA en sufragi de tots els difunts de Biar que hagen faltat en accident de circulació. Finalitzada la Missa, ESMORZAR DE SAQUET, durant el qual obsequiarem els qui hi assistisquen amb vi i olives.

A les 10’45 hores Tindran lloc les següents PROVES ESPORTIVES: salt doble a peu junt i tir de barra de 14 a 17 anys, de 17 anys en avant i per a majors.
Una vegada que hagen finalitzat les competicions, la caravana de vehicles tornarà al poble. Un punt arribada la imatge de Sant Cristòfol al passeig del Plàtano, serà disparada una mascletà. Tot seguit, iniciarem la marxa cap al Temple Parroquial, passant pel carrer que dóna nom al nostre patró. Quan arribem a la plaça de la Constitució, serà impartida la BENEDICCIÓ ALS VEHICLES.

A les 19 hores CERCAVILA a càrrec de la Societat Unió Musical de Biar.
A les 19’15 hores A la plaça de la Constitució, tindran lloc les tradicionals carreres: llarga, mitjana i curta. Hi haurà 3 carreres de xiquets i 3 de xiquetes d’entre les edats de 6 a 8 anys, de 9 a 11 anys i de 12 a 14 anys; i una carrera de sacs per a participants de 4 a 5 anys.

A les 20 hores SOLEMNE MISSA MAJOR
A les 21 hores SOLEMNE PROCESSÓ de la imatge del Sant per l’itinerari de costum.
Al remat d’aquesta, DANSES a la plaça de la Constitució.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Visita a la Fireta d´Estiu 2018

XXIV Festival de ballet

Activitats esportives de juliol: Campus de Fútbol "Poble de Biar", Campus de Voleibol i Campus de Atltisme

El ayuntamiento de Biar, presenta el curso de verano de su Sede Universitaria, ajustado a las necesidades y problemáticas del turismo de interior y rural, con experiencias nacionales e internacionales

La Federació de dolçaina i tabals celebra 20 anys a Biar amb la Trobada de Colles

Agraïment a Intercomarcal Televisión per el seguiment de la la XXXI TROBADA d´ESCOLES VALENCIANES DE L’ALCOIÀ I EL COMTAT a BIAR el 9 DE JUNY DE 2018

Celebració de la Festivitat de Sant Cristòfol

Innovació turística i desenvolupament local en espais rurals i d'interior. Reptes i oportunitats

El CD Biarense celebra el final de la temporada amb un dinar de germanor i l'atracció d'un tobogan de 100 metres


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en