Deu xiquets i xiquetes de Biar participen en la realització de les il·lustracions per a un llibre sobre llegendes


  13-05-2020 | Biar   |  Visitas:75
Actualitat

Biar

L'autora ha volgut editar el seu llibre amb il·lustracions dels xiquets i xiquetes de Biar, i després de contactar per part de Marina Barbero amb la família del poble, es va informar de que fa anys que a Biar funciona una entitat lligada a la cultura i l'art de la pintura com és el Moviment de Pintura Biarense.

Després de contactar amb el Mestre, Ginés Conca Berenguer, els xiquets i xiquetes de diferentes edats es van posar mans a l'obra i durant unes semanes van elaborar els dibuixos tot just abans de començar el confinament degut a la pandemia de la malatia del coronavirus.

Posat que l'autora de l'obra viu a Alemanya, el contacte ha hagut de ser telefònic o a través de programes de missatgeria instantània, un fet que no haha impedit que quede molt contenta pels dibuixos dels xiquets i xiquetes, tant ella com l'editorial espanyola que editarà el conte. Els dibuixos de Lia, Vanesa, Aitana, Elena, Aitor, Julia, Vida, Nuria, Cayetana i Daniel, il·lustraran llegendes i llocs que l'autora coneix des de la seua infància. Segons Barbero Biar és un lloc molt important per a ella, i des de ben xicoteta va sentir l'estima cap al poble que el seu iaio i la seua iaia li van transmetre, també per la seua gent, la seua muntanya i els seus voltants.

Per part de Marina Barbero Richart s'ha volgut agrair la col·laboració del Moviment de Pintura Biarense, tot esperant que siga un llibre molt especial, i no només per a les persones vinculades a l'entitat, sinó per a tot el poble de Biar.

Marina Barbero Richart

Actualment viu a Alemanya on imparteix classes d'espanyol a xiquets/es, joves i adults. El seu mètode d'ensenyament de l'espanyol a xiquets i xiquetes bilingües es basa en contes, així com és la creadora del web MundodES.

Informació de www.biardigital.com

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Coneixem el Llibre de Festes 2020

Programa Especial de Festes de Moros i Cristians a Biar - COVID-19. Maig 2020

Parlem amb l´alcaldessa de Biar i el regidor de Festes, Pepe Soler

Ascendeixen a 1.500 € per persona les multes imposades als festers i festeres que participaren en la desfilada del Dia 10

La Comparsa de Cristianos “Els Blavets” homenajea telemáticamente a su embajador Jaime Coloma Ferrándiz por el 25º aniversario de su primera embajada

Misses celebrades del 10 al 13 de Maig de 2020

Deu xiquets i xiquetes de Biar participen en la realització de les il·lustracions per a un llibre sobre llegendes

El Ayuntamiento de Biar entrega cerca de 350 mascarillas y 70 litros de loción higienizante a AEBI

Las concejalías de Deportes de Biar, Beneixama y Cañada han acordado no abrir las piscinas públicas este verano


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.