La bellesa interior de Biar present a FITUR


  22-01-2020 | Biar   |  Visitas:398
Actualitat

Biar

Aquest any 2020, Biar també vol traslladar per uns dies la seua història, tradicions i festes a la Fira de Turisme Internacional de FITUR, per això, et convidem que visites el nostre estand.

La vila de Biar està situada a l'interior de la província d'alacant a 650 metres sobre el nivell de mar. Se situa en els contraforts de la serra Mariola, dista tan sols a 45km. d'Alacant (2 autovies).

Un dels seus punts forts turístics és la fortalesa del Castell, declarat monument nacional el dia 4 de juny de 1931. Està situat en un turó rocós a 750 metres d'altitud és d'origen musulmà i se situa cronològicament a mitjan segle XII. La seua estructura conserva un doble recinte emmurallat i emmerletat amb el seu corresponent pas de ronda, amb quatre cubs en l'exterior i dos en el seu interior ordenat al voltant de la gran torre Mestra o de l'Homenatge, de planta quadrada i de tres plantes. La torre de 19 metres d'altura està construïda amb morter de calç i arena, (tapial), en la seua interior conserva l'exemple considerat més antic, en voltes d'estil almohade. A les faldes del castell s'estén l'antiga barbacana i la seua estructura és de traçat medieval. La Vila, està voltada de muralles, franquejades per dues portes a la qual li donen accés, El portal de la Vila o arc de Sant Roque i el portal de la Torreta.

Per a conéixer més sobre la seua oferta turística, gastronòmica i patrimonial, acosta't el dissabte i diumenge 25 i 26 de gener per a començar a somiar i preparar els teus pròxims viatges.El teu millor viatge comença en FITUR!


(22/01/2020):

(23/01/2020):

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Notícies relacionades


Lo más visto en Biar

"Hoy hablamos con" la asociación felina Ronroneos Azules

Conocemos el libro "120 años de Athletic en 300 preguntas" de Pablo Miralles


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.