La Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Biar va reprendre les concentracions setmanals


  21-09-2019 | Biar   |  Visitas:632
Societat

Biar

Dilluns la Plataforma de Jubilats i Pensionistes de Biar va reprendre les concentracions setmanals que fan cada dilluns a les 12 hores al davant de l’Ajuntament. En aquesta ocasió han participat al voltant d'una trentena de persones.

Així han posat fi a l’aturada estiuenca i han pogut informar els seus simpatitzants sobre quin punt es troba la situació de les pensions després del mesos d’estiu. A hores d’ara la Plataforma segueix la crida a mantenir la presència setmanal per pressionar el govern a la consecució d’unes pensions dignes a nivell estatal. Qüestió que ara per ara és complicada ja que l’activitat parlamentària al Congrés ha estat pendent de la constitució d’un govern que mai ha arribat a existir i les eleccions generals, que se celebraran el 10 de novembre, retarden la possibilitat de vincular les pensions a l'IPC, incloure-les a la Constitució o aconseguir alguna altra fórmula d’augment. En aquest sentit, criden a la unitat dels col·lectius de pensionistes de tota Espanya i a no aturar les mobilitzacions.


Pel que respecta a la clau local allà es van qüestionar en quin punt es troba el Pla Edificant per tal de saber si el projecte de Centre Públic per a Majors i Depenents pot començar a adquirir forma, ja que està vehiculat a l’execució d’aquest pla.
A més a més, també aprofitaren per a solidaritzar-se amb altres causes com ara la convocatòria d’Emergència Feminista i la Nit Violeta del 20S; les informacions sobre el Ictus, o sobre la Setmana cultural de la Tercera Edat de Biar que organitza l’Associació de Pensionistes de Biar.

Van acabar convocant de nou a totes i tots a les 12Â’00 h. del dilluns 23 de setembre per a continuar amb les reivindicacions i les informacions.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Biar

Ars Nova de Xàbia va tancar amb èxit la XIX Setmana Cultural de la Tercera Edat a Biar

Luis Galvañ Candela, Nica, la magia del Ave María …

9 d'Octubre a Biar: Acte Institucional, lliurament del Premis 9 d'octubre i V Encontre de Peroles "Arròs i Conill"

Programa "Actualidad política": Magdalena Martínez, alcaldesa de Biar

Presentació d'equips del C.D. Biarense

El jubilats i pensionistes de Biar es manifesten en Madrid


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.