Coneixem Aitana Ferrer i el seu treball musical amb la Factoria de Sons


  22-12-2020 | C.Valenciana   |  Visitas:158
Cultura

C.Valenciana

Aitana Ferrer, mestra, presentadora i cantant valenciana ens parla d"Un munt de cançons" de la Factoria de Sons. Un grup de música infantil cantada en valencià, al costat dels músics i compositors Enric Murillo i César Murillo. Un munt de cançons", està dedicat a nadales, totes elles de nova creació, però que ben prompte es convertiran en clàssics!.

Les històries poden ser contades de moltes maneres. Unes prenen forma de conte, altres forma de poesia… i nosaltres hem decidit que les nostres històries, per a ser contades, prenguen forma de cançó.

Davant la necessitat de producció musical en valencià, creada exclusivament pensant en els xiquets, naix Factoria de Sons, fruit d’una barreja entre un ampli coneixement musical i l’estudi de la psicologia infantil que, com a fil conductor, té la imaginació i la fantasia.

Tota una selecció de noves melodies per a jugar amb les nostres mans, fer encanteris i danses ancestrals, ballar amb tota mena d’animals, buscar tresors, i fins i tot, aprendre idiomes.

Però, no vos penseu que açò és només per als més menuts, noooo!!! Els majors també podem tornar a aquella època en la que ser un pirata o un indi estava ben vist.

Ara, solament ens queda, obrir bé les orelles i gaudir una vegada més de la música.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

Sanidad registra 2.012 nuevos casos de coronavirus y 7.656 altas en la Comunitat Valenciana

La nieve cubre las montañas del interior de la provincia de Alicante

CSIF pide previsión para afrontar con garantías los efectos de un posible incremento de casos de COVID-19 en la provincia

El CECOVA recomienda el uso adecuado y el remplazo periódico de las mascarillas como prevención ante la Covid-19 y otras patologías respiratorias que saturan los hospitales

Renfe adopta medidas para paliar los efectos de la borrasca en sus servicios

El TSJ remite la denuncia de CSIF contra Conselleria de Sanitat al Juzgado de Instrucción para que continúe la investigación

Ximo Puig hace un llamamiento a la prudencia, la responsabilidad y el cumplimiento de las restricciones para “salvar vidas” y destaca que “no hay nochevieja ni tardevieja”

Actualización de datos Covid-19

La Diócesis de Orihuela-Alicante cancela las procesiones de Semana Santa


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.