Unitats de Prevenci Comunitria en Conductes Addictives de la Comunitat Valenciana s'uneixen per a llanar la campanya Contagiat de Prevenci


  25-06-2020 | C.Valenciana   |  Visitas:214
Actualitat

C.ValencianaAmb motiu del Dia internacional de lluita contra l's indegut i el trfic illcit de drogues"

Hui, 26 de juny de 2020, es commemora el "Dia Internacional de lluita contra l's indegut i el trfic illcit de drogues". Aquest dia, celebrat a proposta de l'ONU amb l'objectiu de reforar l'acci i la cooperaci per a aconseguir una societat lliure del consum de drogues, s una oportunitat per a conscienciar sobre la importncia de la prevenci local en conductes addictives visibilitzant el treball que realitzen les Unitats de Prevenci Comunitria en Conductes Addictives (UPCCA) de la Comunitat Valenciana com a actius clau de la salut local, al costat de les famlies, les escoles i les comunitats en la lluita contra les addiccions. La Comunitat Valenciana compta amb 86 UPCCA, que sumen ms de 100 professionals experts en prevenci de conductes addictives.
La campanya de l'ONU d'aquest any 2020, es desenvolupa sota el lema MILLOR CONEIXEMENT PER A UNA MILLOR CURA fent referncia al fet que el consum de drogues sempre ha estat mediat per informaci errnia, un inconvenient per a poder tallar el problema. Les UPCCAS DE LA COMUNITAT VALENCIANA, com a serveis locals competents per al desenvolupament d'actuacions encaminades a eliminar o modificar els factors de risc associats al consum de drogues o a altres conductes addictives, treballen activament per a dotar d'informaci efectiva a la poblaci sobre els riscos del consum de drogues i el desenvolupament de conductes addictives. I per a generar capacitats i destreses que permeta a les persones ser reflexives i actuar en benefici de la seua prpia salut. En aquest sentit totes les UPCCAS recolzen plenament la commemoraci d'aquest dia i apliquen de manera real i efectiva el lema de l'ONU seleccionat per a enguany; realitzant l'esfor quotidi des de les diferents institucions, en les seues competncies, per a aconseguir els objectius que representen.

Per a commemorar aquest 26 de Juny de 2020, la UPCCA de la Mancomunitad Intermunicipal del Valle del Vinalop(MIVV) participa al costat de les diferents UPCCAS de la Comunitat Valenciana, en la campanya Contagia't de prevenci per a informar la ciutadania de manera clara i prxima de les implicacions i importncia de la prevenci local.
La campanya Contagia't de Prevenci, inclou un vdeo realitzat de manera conjunta i amb un missatge unvoc: Les Unitats de Prevenci Comunitria en Conductes Addictives sn els serveis professionals i acreditats per la Conselleria de Sanitat i Salut Pblica per a informar, orientar i treballar amb les famlies, les escoles i les comunitats, fent costat especialment a la joventut, a fi de, en paraules del secretari general de l'ONU, Antonio Guterres: "previndre el consum de drogues i ajudar les noves generacions a portar una vida ms sana i a triar el seu cam amb fora i resilincia.

"Les UPCCAS realitzen una intensa i variada labor en els mbits educatiu, sanitari, social i comunitari des de diferents perfils professionals i a diferents nivells de prevenci, desenvolupant i coordinant plans municipals o mancomunats de drogues i altres actuacions de manera transversal i amb un nexe com: reduir o evitar l's i/o abs de drogues i altres conductes addictives, aix com promoure hbits de vida saludables. La diversitat, transversalitat i amplitud de les seues funcions i actuacions sn una fortalesa indiscutible d'aquests serveis. I desitgen, en definitiva, continuar sent l'instrument per a promoure que la poblaci es Contagie de Prevenci i entre tots/es evitar problemes de salut relacionats amb les addiccions.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

Acte Institucional 9 dOctubre: Dia de la Comunitat Valenciana

Sanidad confirma 1.202 nuevos casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

El programa Bankia Escolta Valencia impulsa nuevas iniciativas adaptado a las recomendaciones sanitarias

Comunicado de la Federacin de Gremios de Artistas Falleros y Hogueras de la Comunidad Valenciana

Mensaje de esperanza de la presidenta de la Federacin de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana

CCOO: La temporalidad se sita en el 88.37% de los contratos realizados en Septiembre en Vinalop-Vega Baja.

En el Da internacional de las personas mayores, CCOO convoca concentraciones en distintas residencias

Ms de 20 estrellas Michelin y medio centenar de soles Repsol, as ser el programa ms ntimo de la Cocina Central

La Comunitat Valenciana suma 1.060 nuevos contagios de coronavirus y 679 altas


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.