Informatiu de la Comunitat Valenciana 20/06/201821-06-2018   |  Visitas:79

8 LA MARINA TELEVISIÓN: L’ALFÀS DEL PI HA PROPUESTO UNIR FUERZAS Y ECHAR MANO DEL CINE COMO ALIADO TURÍSTICO EN LAS JORNADAS CELEBRADAS EN EL INVATTUR Y QUE CON EL NOMBRE TURISMO Y CINE: 30 FESTIVAL DE CINE DE L’ALFÀS DEL PI, SE HA MOSTRADO LA UNIÓN DE LAS ADMINISTRACIONES LOCAL, PROVINCIAL Y AUTONOMICA EN ESTE ASUNTO.


INTERCOMARCAL TV: Ahir, el Consell de la la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) es va reunir a la població d'Onil, per a celebrar un ple i tractar els últims punts d'interés d'actualitat local dels municipis intregrants, on es pretén fomentar amb mes força la defensa de l ́autonomia local.


RIBERA TV: L’art ha inundat els carrers d’Almussafes. L’associació artística de la localitat, “Paleta i Pinzell”, està realitzant un projecte de street art amb una recreació 3D d’un carrer.TEVE 4: Els presidents de les Diputacions Provincials de Castelló i Terol, Javier Moliner i Ramón Millán respectivament, han subscrit a Terol un protocol de col·laboració per a millorar l'atenció als municipis de les zones limítrofes entre ambdues províncies en matèria de prevenció i extinció d'incendis.
Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

FUTURMODA el origen de la moda.

Constituït el nou Consell Valencià de Cultura

El CVC mostra preocupació pels últims incendis forestals

Treinta rutas para conocer l'Alcoià, El Comtat y la Vall d'Albaida

La lista de espera quirúrgica se sitúa en 90 días de media en la Comunitat Valenciana

La Guardia Civil desarticula en Moncada (Valencia) un grupo criminal especializado en robos en polígonos industriales

Los CICU gestionan 274.407 avisos en el primer semestre de este año

La Guardia Civil desmantela una organización criminal dedicada al robo de sustancias estupefacientes


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en