L'Orxa celebra aquesta setmana la XVI edició del Festival 'Música en la Sang'02-07-2018   |  Visitas:70

L'Orxa celebra aquesta setmana la XVI edició del Festival 'Música en la Sang', organitzat per la Unió Musical de l'Orxa i l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació d'Alacant, i centrat aquest any en la percussió.
Conta la història que al segle XIX L'Orxa va patir una forta epidèmia de còlera, i els músics es van encomanar al Crist de la Sang perquè intercedira per ells, i no va morir cap músic. És per això que cada any, la setmana abans de les festes patronals, celebren la festivitat de la Sang.
La programació es va iniciar el diumenge 1 de juliol amb el concert del grup 'Valencia Percussion Academy' interpretant obres d'Aguirre i Xenakis. El dimarts 3 de juliol hi haurà concert de percussió, electrònica i violoncel, a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal. El dijous 5 de juliol concert recital a càrrec de Joan Soriano, a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal.
Per tal de finalitzar amb el festival, el 7 de juliol tindrà lloc el concert de cloenda de la Unió Musical de l'Orxa, a les 19.30 hores a l'Auditori Municipal. Al dia següent se celebrarà la festivitat en honor al Santíssim Crist de la Sang.
Previ a aquests tres primers concerts, a les 22 hores hi ha una xerrada-col·loqui per parlar sobre les peces i l'estil a interpretar eixe dia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

FUTURMODA el origen de la moda.

Constituït el nou Consell Valencià de Cultura

El CVC mostra preocupació pels últims incendis forestals

Treinta rutas para conocer l'Alcoià, El Comtat y la Vall d'Albaida

La lista de espera quirúrgica se sitúa en 90 días de media en la Comunitat Valenciana

La Guardia Civil desarticula en Moncada (Valencia) un grupo criminal especializado en robos en polígonos industriales

Los CICU gestionan 274.407 avisos en el primer semestre de este año

La Guardia Civil desmantela una organización criminal dedicada al robo de sustancias estupefacientes


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en