L'Orxa celebra aquesta setmana la XVI edició del Festival 'Música en la Sang'


Comparte esta noticia en:

02-07-2018 | C.Valenciana   |  Visitas:134

L'Orxa celebra aquesta setmana la XVI edició del Festival 'Música en la Sang', organitzat per la Unió Musical de l'Orxa i l'Ajuntament, amb el suport de la Diputació d'Alacant, i centrat aquest any en la percussió.
Conta la història que al segle XIX L'Orxa va patir una forta epidèmia de còlera, i els músics es van encomanar al Crist de la Sang perquè intercedira per ells, i no va morir cap músic. És per això que cada any, la setmana abans de les festes patronals, celebren la festivitat de la Sang.
La programació es va iniciar el diumenge 1 de juliol amb el concert del grup 'Valencia Percussion Academy' interpretant obres d'Aguirre i Xenakis. El dimarts 3 de juliol hi haurà concert de percussió, electrònica i violoncel, a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal. El dijous 5 de juliol concert recital a càrrec de Joan Soriano, a les 22.30 hores a l'Auditori Municipal.
Per tal de finalitzar amb el festival, el 7 de juliol tindrà lloc el concert de cloenda de la Unió Musical de l'Orxa, a les 19.30 hores a l'Auditori Municipal. Al dia següent se celebrarà la festivitat en honor al Santíssim Crist de la Sang.
Previ a aquests tres primers concerts, a les 22 hores hi ha una xerrada-col·loqui per parlar sobre les peces i l'estil a interpretar eixe dia.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

CCOO no suscribe, por discriminatorio, el Acuerdo de Carrera profesional para el personal temporal

Los hospitales alicantinos servirán menús especiales en Navidad para facilitar la estancia de los pacientes

Huelga en F.G.V. por un convenio de recuperación

CCOO Vinalopó-Vega: Registro evolutivo de la afiliación a la Seguridad Social en Vinalopó-Vega Baja


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.