Sanitat registra ms de 24.000 cites telefniques en la primera setmana del nou servei


  28-07-2020 | C.Valenciana   |  Visitas:85
Actualitat

C.Valenciana

L'aplicaci mbil GVA +Salut de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pblica, amb la qual s possible sollicitar cita prvia amb medicina familiar, infermeria o pediatria, ha gestionat un total de 24.287 cites telefniques en la primera setmana de funcionament d'aquest servei.

L'aplicaci permet a tots els usuaris i usuries de la sanitat valenciana accedir des del seu telfon mbil a la sollicitud, la modificaci i l'anullaci de cites mdiques en atenci primria sense esperes, a un clic de distncia. N'hi ha prou descarregant l'aplicaci i introduint les dades de la targeta sanitria del pacient, que queden registrades per a cites posteriors. Fins a la data, es comptabilitzen 710.306 descrregues (502.231 des d'Android i 208.075 en iOS).

"Problemes sanitaris com trmits administratius o visites retardables es poden solucionar sense haver d'estar-hi presencialment i, no obstant aix, si el personal mdic o d'infermeria detecten que l'atenci presencial s necessria, s'activen els mecanismes perqu la persona es desplace fins al centre en un horari concertat, per a no coincidir amb altres usuaris que puguen ser focus infecciosos", ha explicat el director mdic d'Atenci Primria en el Departament de La Fe, Enrique Soler.

A ms, "si s preferible l'assistncia domiciliria, els sanitaris es desplacen a la casa", ha afegit.
Per a garantir la seguretat del procs, el sistema demana crear una contrasenya amb qu validar les dades per a futures gestions. A ms, des de GVA +Salut es poden descarregar les cites en el calendari dels telfons intelligents, generar justificants i registrar ms d'un usuari en el mateix dispositiu, la qual cosa facilita la gesti familiar.

L'aplicaci tamb permet consultar els tractaments farmacolgics i rebre alertes personalitzades, s gratuta i est disponible en les dues llenges oficials en les botigues dels dos principals fabricants de sistemes operatius mbils, Google i Apple.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en C.Valenciana

La Asociacin Rincn Potico Valle del Vinalop, presenta el libro Valle del Vinalop II Antologa Potica.

Rubn Alfaro hace un llamamiento al s de los grupos parlamentarios para permitir la suspensin de la regla de gasto

Millones de personas sordas en todo el mundo celebran su Semana Internacional

CSIF lamenta que el personal docente vuelva a los centros sin PCR ni protocolos para colectivos vulnerables

CCOO: La evolucin del paro registrado y la contratacin en las Comarcas: Vinalop-Vega Aumenta.

UGT : Valoracin del paro registrado en la zona de la Muntanya en el mes de Agosto

CSIF avisa que miles de alumnos inician el curso en sus casas por no buscar otros espacios Educacin ni bajar ms ratios

LA UNI considera que la proposta del MAPA sobre la norma de comercialitzaci per a l'oli no solucionar la crisi i facilita l'especulaci

El CECOVA reclama unidad de accin y un cambio de paradigma para afrontar las necesidades sanitarias actuales y de futuro


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.