Actes festers a Castalla al mes de juliol


  20-07-2018 | Castalla   |  Visitas:239
Festes

Us fem arribar el llistat i descripció d´actes vinents durant el mes de Juliol, amb horaris informació rellevant per a que li doneu la màxima difusió.

Presentació del Llibre de Festes
Dissabte 21/07
Inici a les 20.00 h.
Auditori de Castalla
Aquest dissabte 21 de Juliol es presenta de forma oficial la publicació festera més rellevant dels Moros i Cristians a Castalla. El Llibre de Festes és elaborat per l´Agrupació de Comparses amb la col·laboració de festers, socis i amics.

L´encarregat de submergir-nos en les pàgines del Llibre 2018 serà Jaume Guill, membre de la comparsa Moros Mudéjars. Fester de cap a peus, d´origen i tradició, ha ostentat diversos càrrecs al món fester, sent capità amb la seua esquadra al 2008, delegat de l’Agrupació de Comparses, delegat de l’Alcalde de Festes i actual vicepresident de la seua Comparsa.

La mantenidora de l´acte serà la membre de l´Agrupació Laura Rico Vidal, de la Comparsa Cristians.

Sant Jaume
Dissabte 28/07
Inici a les 09.00 h.
El dia de Sant Jaume és per tradició un dels dies més esperats pels festers de Castalla. S´enceta un dia sencer de música i bon ambient que precedirà el que son les festes de Moros i Cristians.
Sant Jaume s´inicia a les 09.00 h. amb la diana que arranca des de la Plaça Major. Els festers arrepleguen als Capitans 2018 d´ambdós bandos i els acompanyen a esmorçar. A les 12.30 h. tots els festers desfilen fins a l’Església, on es celebra la primera Misa del dia.
El següent acte de rellevància es celebra a les 19.00 h. quan els Capitans, després d´un passacarrers acompanyats de tota la comparsa, desfilen fins a l´Esglèsia per a celebrar l´acte de Benedicció de les Banderes.
Al acabar la misa es desfila, ja amb les banderes obertes, des de la plaça de la Magdalena fins a l´Ajuntament on podem disfrutar l´emotiva Ballà de Banderes per part dels Capitans 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Castalla va celebrar el Mig Any 2019

Desfilada de Carnestoltes

Accidente Mortal Castalla

"Actualitat Política" amb Jesús Blanco, regidor de Cultura a Castalla

EU CASTALLA: Compromís i Esquerra Unida presentaran una candidatura conjunta a Castalla


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.