Dues presentacions de luxe!

02-05-2017   |  Visitas:358

Pròximament, tenim per davant la presentació de dos llibres: “Si ha nevat” de Paco Esteve i Beneito, guanyador del Premi Enric Valor de Novel·la 2015. Una obra esplèndida, plena d’èpica sobre els últims temps dels nevaters a la Mariola, però no només això… La vida a un món rural que ens toca molt de prop, a les nostres muntanyes, en una època relativament llunyana –finals del XIX, primeries del XX- Una combinació d'elements històrics, periodístics i poètics en una història apassionant i commovedora. Serà el dissabte 6 de maig, a les 19’30h, a la Casa de Cultura de Castalla.

També ens va sorgir l’oportunitat de presentar, en primícia, acabat d’eixir d’impremta, el darrer llibre de Just I. Sellés “Diània, Terra Nostra”, un interessant recorregut pels més bells racons del nostre territori, amb més de 300 fotografies acompanyades de textos de Cavanilles, Pellicer, Cebrian…, amb mapes i itineraris per recórrer-los. Un luxe i una oportunitat de conèixer millor el nostre País i el nostre rodal. Serà en vespres de la Fira, dijous 11 de maig, a les 20h, també a la Casa de Cultura.
Esperem que ens acompanyeu!!!

Centre Cultural Castellut - maig 2017

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Reportaje a la empresa ACTIU en el Parque Tecnológico

Abiertas las inscripciones para la II edición del programa Castalla Emprende que premia las mejores ideas de empresas y emprendedores

Programa "A golpe de pedal" XXI MEMORIAL JOSÉ VIDAL GARCÍA de Castalla

Jornada informativa sobre la segunda edición del programa para empresas y emprendedores Castalla Emprende

A golpe de pedal: Victoria de Sergio Verdú en el Memorial José Vidal de Castalla

Castalla, localidad natal de Enric Valor, acoge mañana la gala de entrega del galardón que convoca anualmente la Diputación de Alicante.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en