Es presenta el Llibre de Festes i els actes del dia de Sant Jaume18-07-2017   |  Visitas:432

Aquest dissabte 22 de Juliol es presenta de forma oficial la publicació festera més rellevant dels Moros i Cristians a Castalla. El Llibre de Festes és elaborat per l´Agrupació de Comparses amb la col·laboració de festers, socis i amics.

L´encarregada de submergir-nos en les pàgines del Llibre 2017 serà Àngels Sanchis Rico, membre de la comparsa Moros Vells. Festera de cap a peus, d´origen i tradició, ha sigut col·laboradora habitual del llibre i Capitana de la seva comparsa.

La mantenidora de l´acte serà la membre de l´Agrupació Maria Martínez.

El dia de Sant Jaume és per tradició un dels dies més esperats pels festers de Castalla. S´enceta un dia sencer de música i bon ambient que precedirà el que son les festes de Moros i Cristians.

Sant Jaume s´inicia a les 09.00 h. amb la diana que arranca des de la Plaça Major. Els festers arrepleguen als Capitans 2017 d´ambdós bandos i els acompanyen a esmorçar. A les 12.30 h. tots els festers desfilen fins a l´Ermita de la Sang, on es celebra la primera Misa del dia.

El següent acte de rellevància es celebra a les 19.00 h. quan els Capitans, després d´un passacarrers acompanyats de tota la comparsa, desfilen fins a l´Ermita per a celebrar l´acte de Benedicció de les Banderes.

Al acabar la misa es desfila, ja amb les banderes obertes, fins a l´Ajuntament on podem disfrutar l´emotiva Ballà de Banderes per part dels Capitans 2017

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Más de 1.000 personas celebrar con Actiu su 50 aniversario

El español Jonathan Esteve Aranda gana el V Concurso Internacional de Guitarra Clásica “Ángel G. Piñero”

10 jóvenes de Castalla participan en el programa de empleo y formación T’Avalem Castalla 2018


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en