II Jornades Enric Valor a L'Escola

09-03-2017   |  Visitas:598

En uns dies celebrem les II Jornades Enric Valor a l’escola. Organitzades per la Càtedra Enric Valor i amb la participació de nombroses entitats, com el CEFIRE, l’IIFV, la Conselleria de Cultura... i amb la col·laboració d’Escola Valenciana, la Coordinadora pel Valencià de l’Alcoià-Comtat, l’AVL, l’Ajuntament de Castalla, el Teix i nosaltres mateix, el Centre Cultural Castellut. Seran dues vesprades, el 17 i el 21 de març.
Les Jornades pretenen divulgar la figura d'Enric Valor i facilitar estratègies per al foment de la lectura, a partir d'experiències didàctiques i ponències relacionades amb el món d'Enric valor, les rondalles i la cultura popular, sempre aplicades a l'aula.


Les Jornades acabaran el 21, amb la Gala de lliurament del XXII Premi de Novel·la Enric Valor de la Diputació d’Alacant, que tindrà lloc a l’Auditori de Castalla a les 20’30.
Encara que estan dirigides, principalment, a docents i estudiants, l’assistència a les Jornades és lliure, així és que podeu assistir a tot allò que us permeten les vostres obligacions. La qualitat de les exposicions està garantida i està clar que ens agradaria que hi haguera una bona resposta de públic assistent. Menció especial a la Gala de lliurament del Premi, que és la primera vegada que ix d’Alacant i a la que us agrairíem que féreu un esforç per assistir; és molt important, per a posteriors iniciatives, que hi haja una bona resposta de públic. VOS ESPEREM!!!

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Reportaje a la empresa ACTIU en el Parque Tecnológico

Abiertas las inscripciones para la II edición del programa Castalla Emprende que premia las mejores ideas de empresas y emprendedores

Programa "A golpe de pedal" XXI MEMORIAL JOSÉ VIDAL GARCÍA de Castalla

Jornada informativa sobre la segunda edición del programa para empresas y emprendedores Castalla Emprende

A golpe de pedal: Victoria de Sergio Verdú en el Memorial José Vidal de Castalla

Castalla, localidad natal de Enric Valor, acoge mañana la gala de entrega del galardón que convoca anualmente la Diputación de Alicante.

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en