La Policia Local de Castalla confisca una plantaci de marihuana en collaboraci amb la Gurdia Civil


  16-10-2020 | Castalla   |  Visitas:127
Actualitat

Castalla

Els agents locals han realitzat la detenci desprs de diverses setmanes de treball de seguiment i vigilncia.

La Policia Local de Castalla ha confiscat una plantaci de marihuana a la localitat, dins duna operaci en collaboraci amb la Gurdia Civil. La detenci, que ha sigut exitosa grcies a la cooperaci entre cossos, sha produt desprs de diverses setmanes de vigilncia i seguiment del sospits per part dels agents locals. Els policies han posat a disposici judicial a la persona detinguda, que va ser localitzada in fraganti, cultivant,presumptament, substncies estupefaents.

Els agents del cos de Policia de Castalla han instrut el preceptiu atestat i han donat compte al Jutjat del qu ha passat. Segons fonts policials, les plantes confiscades arribaven en alguns casos als dos metres daltura i es trobaven en avanat estat de floraci.

En un context marcat per lemergncia social i econmica que ha imposat la Covid-19, les forces de seguretat municipals segueixen realitzant les seues tasques preventives per a protegir a la ciutadania de Castalla i mantenir lordre als carrers de la capital de la Foia. La Policia Local treballa en tot moment per a fer complir la llei i aportar seguretat a la ciutadania, en un context de pandmia on augmenta la incertesa. En aquest sentit, paga la pena destacar la campanya de control de velocitat duta a terme per la Policia Local al municipi per a reforar la seguretat viria a Castalla.

Amb motiu daquesta detenci, la Policia Local de Castalla recorda que el cultiu daquest tipus de substncies pot ser motiu de delicte o infracci administrativa dacord amb larticle 368 del Codi Penal. A ms, tamb pot ser constitutiu dinfracci greu, dacord amb larticle 36.18 de la Llei Orgnica 4/2015, del 30 de mar de protecci de la Seguretat Ciutadana.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Castalla

Com afecta la pendmia al comer?

Laura Beneito hace su debut en "Lo que Sabemos"

Castalla celebra el 9 doctubre amb un programa dactivitats telemtiques dirigit als ms xicotets

Castalla reparteix 4.000 euros entre els esportistes delit locals per a ajudar-los a les seues disciplines

La Policia Local de Castalla confisca una plantaci de marihuana en collaboraci amb la Gurdia Civil

Castalla comena les obres per a millorar laccessibilitat a la Llar del Jubilat Municipal per 61.611 euros


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.