Obri els ulls refora la campanya contra les agressions sexistes en Festes


  31-07-2019 | Cocentaina   |  Visitas:171
Actualitat

CocentainaLa regidoria de Benestar Social reedita la campanya que va estrenar lany passat contra les agressions sexistes en Festes.

Durant tot el que va dany, a travs del Pacte dEstat contra la violncia de gnere, lajuntament de Cocentaina ha portat a terme mesures de sensibilitzaci, formaci i eliminaci de les conductes que porten a la violncia masclista en totes les seues formes. En estiu la campanya va ms enfocada al sector juvenil i han sigut elles i ells qui protagonitzen la imatge dels cartells aix com el vdeo publicitari.
Lany passat la regidora de Benestar Social, Mireia Estepa, posava en marxa una campanya nova en Cocentaina per a lluitar contra les agressions sexistes, especialment durant les festes destiu. Aquest any repetix format amb lobjectiu de garantir una societat lliure i segura, amb unes festes que no queden marcades per comportaments irrespectuosos. Segons lalcaldessa estem exposats a una normalitzaci de les agressions contra les dones amb la justificaci de lalcohol i les drogues i treballem per una Cocentaina convenuda de la igualtat que briga els ulls i actue quan presncia qualsevol fet que atempte contra la igualtat de les dones.
Per a aquesta nova edici de la campanya tamb es comptar amb la complicitat duns 70 bars i restaurants de Cocentaina a qui sels regalaran els tovallons de paper reciclat amb les 8 frases daquesta edici. A ms da, la campanya es completa amb la publicitat grfica en les parades dautobusos i la revista El Comtat i les polseres de tela que de nou es repartiran durant tot lestiu. Tot amb lobjectiu del govern contest per promoure una convivncia respectuosa i unes Festes que es gaudixen amb igualtat.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Seu Universitria acull el I Congrs internacional en salut, exercici fsic i cincies de l'alimentaci

"Culler i Arrere", hui cuinem un guisat de quaresma

Cuinem una pasta fullada de llu i gambes a "Culler i Arrere"

Cocentaina envia a Subdelegaci una valoraci econmica pels problemes ocasionats pel temporal Glria

Cocentaina es mostra en FITUR amb una nodrida agenda de promoci

Gala de l' Esport - Cocentaina 2019

Hui, cuinem uns gaspatxos de rap a "Culler i Arrere"

L'Ajuntament delega en Suma la gesti de rebuts d'aigua.

El Conseller se rene con la alcaldesa de Cocentaina para ver in situ cmo afect el temporal a varios edificios


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.