Apertura de les visites al Torrejó del Castell


  02-08-2020 | Cocentaina   |  Visitas:246
Actualitat

Cocentaina

Divendres a les 10’30 l'alcaldessa Mireia Estepa, el regidor de Patrimoni Iván Jover, la tècnic de Patrimoni de Cocentaina Elisa junt amb altres regidors informaven de la finalització de les obres del Torrejó del Castell de Cocentaina i de l’apertura per a visitar-lo.

El Torrejó, s'ha recuperat gràcies al finançament dels fons FEDER, l'Ajuntament de Cocentaina i el Departament de patrimoni, que du treballant des del 2014 i ha tingut un cost de 124.000€, aproximadament. L’Acte es va dur a terme a l'esplanada del Castell i des d’allà es va fer el camí per a arribar a l’entrada del Torrejó. Després de mesos de propostes d’intervenció i recuperació, Cocentaina posa en valor un altre element molt significatiu del seu Patrimoni: El Torrejó.

Aquesta edificació, datada a finals del segle XV, disposa d’una planta circular i va ser construïda amb la intenció d’incloure artilleria, complint així les funcions de guaita i defensa de l’entorn del Castell. Una intervenció que facilita un major coneixement del conjunt monumental del Castell de Cocentaina i que se suma a altres intervencions en la recuperació del Patrimoni de la Vila Comtal com ara: la recuperació del refugi antiaeri que es troba baix del Palau Comtal.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Veïns Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrejó del Castell

Concert de Música Festera de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres típics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7ª edición de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferirà un concert de Música Festera el proper diumenge 2 d’agost

XLVIII Concert de Música Festera de la Unió Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.