Augmenta la natalitat en Cocentaina


  11-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:178


El poble de Cocentaina ha experimentat una pujada del seu n煤mero d聮habitants en els dos 煤ltims anys, arribant a una xifra total del mes de mar莽 de 2019 de 11.711 persones empadronades al municipi. Aquest augment ha anat de la m脿 de la natalitat que tamb茅 s聮ha vist incrementada considerablement, si l聮anterior curs eren 84 els xiquets i les xiquetes que podien accedir a l聮escola per primera vegada, el proper curs seran 118 els menuts i menudes que s聮iniciaran en l聮educaci贸 de 3 anys.
Aquest augment de l聮alumnat d聮infantil ha esdevingut molt positiu per als centres educatius, especialment per al CEIP Real Blanc que recupera la unitat d聮Infantil 3 anys que havia perdut els dos 煤ltims anys.

La regidora d聮Educaci贸, Mireia Estepa, ha convocat a totes les fam铆lies dels xiquets i xiquetes nascudes en 2016 a la reuni贸 de proc茅s d聮admissi贸 el 16 d聮abril a les 18:45h al centre social Real Blanc. All铆 la inspectora d聮Educaci贸 i les directores i directors dels centres educatius del poble explicaran quin 茅s el procediment a seguir per a matricular a l聮alumnat de nova escolaritzaci贸.
L聮alcaldessa contestana apunta que aquestes xifres de n煤mero d聮habitants i natalitat s贸n un bon indicador de l聮evoluci贸 del municipi 芦si la nostra poblaci贸 augmenta vol dir que en el nostre poble es viu molt b茅, que les persones no tenim necessitat d聮eixir d聮ac铆 perqu猫 tenim oportunitats laborals i uns bons serveis i que, per tant, volem que les nostres fam铆lies cresquen ac铆禄.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

El magistrat Miguel Soler inaugurar脿 la Fira de Tots Sants 2019 amb la lectura del Privilegi

Cocentaina es prepara per a la Fira de Tots Sants 2019

El Grup de Danses de Cocentaina amb la Fira de Tots Sants de Cocentaina

Inaugurades les IV Jornades Cocentaina cap a la sostenibilitat

La Fira de Tots Sants prepara el seu dispositiu de seguretat

La Colla Mal Passet de Cocentaina amb la Fira de Tots Sants de Cocentaina

9 d'Octubre a Cocentaina: Concentraci贸 i cercavila amb la Colla de Dol莽aines i Tabals Mal Passet,Lliurament dels premis del 3r Concurs de lletres de can莽ons en valenci脿, Lectura del Manifest a c脿rrec

Cocentaina recull 12.872kg de roba usada durant el primer semestre de 2019

A revisi贸 les xifres de viol猫ncia de g猫nere de Cocentaina


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.