Bicicletes elèctriques per a un transport sostenible a Cocentaina


  22-09-2018 | Cocentaina   |  Visitas:1791 | Comentarios:1
Actualitat

Cocentaina


Amb motiu de les jornades cap a la sostenibilitat, que se celebren a Cocentaina del 17 a 30 de setembre al Centre Cultural El Teular i el dia sense cotxe, el dissabte 22; s’ha pressenta't a l’ajuntament de Cocentaina dues bicicletes elèctriques que han sigut adquirides per a la mobilitat.

Amb aquesta iniciativa és pretén complir dos objectius: fomentar l’ús dels vehicles sostenibles, per crear un poble lliure de contaminació i a favor de la sostenibilitat i crear consciència.

L’ajuntament de Cocentaina, amb aquesta pràctica es situa en una de les primeres institucions i un dels primers pobles dels voltants en realitzar una acció tan innovadora i a l'ordre del dia com és l’ús de vehicles elèctrics.

Saúl Botella, regidor de Medi Ambient ha ressaltat que “el que està clar és que no consumeix combustibles fòssils, tant escassos i contaminants. A més amb l’autonomia que tenen les bicicletes elèctriques, que poden alcançar els 100 km, no és necessari carregar-les cada dia, ja que el recorregut que es fa amb bicicleta no sol superar els 20 km diaris.” Un gran benefici per al medi ambient.

Per altra banda l’ajuntament ha aconseguit una subvenció perquè a partir de principis del 2019 Cocentaina tinga llocs de càrrega per a vehicles elèctrics.

Ambdós iniciatives sostenibles seran un punt de partida per al poble de Cocentaina en el que refereix a sostenibilitat, a més de situar la capital del Comtat en la pionera en l’ús de bicicletes elèctriques per part de l´administració local.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

¿Cuánto cuestan, quién las paga, coste medioambiental de prodicirlas, condiciones de trbajo de las personas que extraen los materiales y minerales en África?... comenten esos datos, por favor....

Lo más visto en Cocentaina

El CD Contestano presenta el seu nou projecte 2019/2023 amb Laura Blanes al capdavant

FPA Beniassent Cocentaina-Muro tanca les activitats lectives amb la festa de fi de curs de divendres dia 14 al pati del Palau Comtal

Mireia Estepa reelegida com l'alcaldessa de Cocentaina

Javi Montava nou entrenador del C.D. Contestano

L’avantprojecte del Bosco unificat ja està entregat

Edu Bernabeu Valls dirigirà l'Himne de Festes i Moisés Gil Igual serà l'autor del Cartell Anunciador


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.