Cocentaina acull una jornada de presentació sobre Hospitalitat Turística.14-06-2018

Com a complement a la campanya llançada per l'Agència Valenciana del Turisme ‘Contagia la teua Hospitalitat’ Cocentaina oferirà el pròxim 19 de juny, una xarrada de presentació sobre Hospitalitat, dirigida especialment als professionals de serveis turístics, personal de contacte amb el visitant, i també a la ciutadania en general.

Els objectius d'aquesta jornada són recordar i promoure el caràcter obert, inclusiu i amigable dels prestadors de serveis, crear consciència sobre el potencial turístic de la Comunitat Valenciana, i distingir-la com a destinació hospitalària en el nou marc legal, i tenint en compte el Codi Ètic del Turisme Valencià, subscrit per Cocentaina, com a instrument per a l'assoliment d'aqueixos objectius.

La xarrada tindrà lloc en la Casa de la joventut a les 10 del matí, i tindrà una durada aproximada de dues hores. Més informació i inscripcions en la Tourist Info Cocentaina.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina rep entorn de 250.000 euros en ajudes per a contractar a joves durant un any

Conselleria atén les al•legacions contestanes i rectifica en la supressió d'una aula de 3 anys al CEIP Real Blanc

Les obres per a la millora de l'accessibilitat del col•legi Real Blanc començaran abans que acabe l’estiu

La Direcció General de Cultura aprueba iniciar la declaración de BIC de la Fira de Tots Sants

El passat 28 de maig va tindrer lloc al Centre Cultural de Cocentaina l’acte de cloenda del taller d’ocupació T´avalem "Descobrint l´entorn”

XL Edició 24 hores 2018 els díes 15 i 16 de juny

La Seu de Cocentaina acull el IX Col·loqui d'Història del Pensament Geogràfic

I Trobada de Convivència Associació Comarcal Somriures

La regidora d’Autonomia Personal portarà l’obra d’accessibilitat del Teular al Plenari Municipal per a la seua aprovació


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en