Cocentaina inicia la redacci de l'avantprojecte d'unificaci del Collegi Pblic Sant Joan Bosco


  04-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:365
Actualitat

Cocentaina


L'Ajuntament de Cocentaina ha completat tots els procediments pertinents i ha anunciat la redacci imminent de l'avantprojecte d'unificaci del Bosco. Aix ho ha donat a conixer Mireia Estepa, alcaldessa socialista de Cocentaina, qui ha avanat que el despatx d'arquitectura encarregat de la redacci d'aquest avantprojecte compta amb el termini d'un mes per a la redacci d'aquest document previ qu recollir les principals idees a mode d'esborrany del qu ser el projecte definitiu. Durant els ltims mesos hem anat complint i completant tots els terminis i processos que ens demanava la Conselleria d'Educaci dins del Pla Edificant, apunta Estepa, i ara ja podem dir amb tota tranquillitat i amb molta illusi que s'inicien els treballs per a la construcci del nou Collegi Pblic Sant Joan Bosco de Cocentaina desprs de ms de 30 anys de demanda social i histrica de tot un poble.

Com avana l'alcaldessa contestana, l'equip de Govern de l'Ajuntament de Cocentaina pretn que el procs de redacci del projecte siga el ms inclusiu i participat possible. Aix, una vegada que haja finalitzat la redacci de l'avantprojecte, es transmetr el contingut del mateix a la comunitat educativa per tal que aquesta faa les seues aportacions i manifeste les seues necessitats primordials. Aquest projecte, diu Mireia Estepa, ha de ser responsabilitat de tots i totes les implicades, de l'Ajuntament en el seu conjunt i, sobretot, de la comunitat educativa. Noms d'aquesta manera garantirem que siga un projecte representatiu i que reculla les demandes generals independentment del color poltic de l'executiu. s una demanda histrica del poble de Cocentaina des de fa ms de 30 anys i, tot i que alguns partits no han cregut en ell, treballarem de valent perqu siga un projecte que ens represente a totes i a tots. Volem que el poble senta molt seu el projecte del Bosco. Naturalment, desprs de les diferents aportacions, ser l'oficina tcnica de l'Ajuntament qui done el vistiplau final a aquest avantprojecte, perqu per damunt de tot, afirma Estepa, ha de ser un projecte tcnic i sempre treballat des del rigor, respectant el codi tcnic que ens marca Conselleria.
Una vegada recollides totes les aportacions i les sensibilitats de tots els agents implicats,


es procedir a la redacci del projecte bsic i d'execuci, el qual t un termini de redacci de 5 mesos ms.

Precisament durant la sessi plenria celebrada el passat dimarts, la Corporaci Municipal va aprovar els diferents lots de contractaci i les seues dotacions econmiques. En el lot nmero 1 hi ha la redacci de l'avantprojecte, el projecte bsic i l'execuci de l'obra per valor de 76.657,13 euros. El segon lot, valorat en 7.373,74 euros, inclou la supervisi del projecte. I per ltim, el tercer lot inclou la direcci de l'obra amb una dotaci de 69.741,98 euros.

Mireia Estepa, alcaldessa de l'Ajuntament de Cocentaina, s'ha mostrat molt illusionada per vore com ara, per fi, es posa tota la maquinria en marxa per a complir amb aquesta necessitat i aquesta demanda bsica de tot un poble. A partir d'ara ja podrem comenar a veure com el projecte va creixent, va concretant-se i va agafant forma per a aconseguir l'escola que volem i que el poble de Cocentaina mereix desprs de tants anys i tanta feina per part de totes i tots.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina suma un nou agent a la Policia Local

LAjuntament de Cocentaina aprova el pressupost del 2020 prioritzant les ajudes datenci primria i dautnoms i pimes

Les regidores i els regidors del govern socialista de Cocentaina hem donat vora 3000 per a la lluita contra el COVID-19

Visitem la Vila Comtal per a conixer com afecten les mesures de la Fase 1 per als hostalers i hostaleres

Exempci de taxes per a les activitats de Cocentaina

El Palau Comtal obri de nou les seues portes al pblic

Conmemoracin del 420 aniversario de la eleccin y proclamacin de San Hiplito Mrtir como patrn de Cocentaina

Mireia Estepa s nombrada membre de la Comissi dIgualtat de la FEMP

LAjuntament de Cocentaina amplia les terrasses i el seu horari


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.