Cocentaina inicia la redacció de l'avantprojecte d'unificació del Col•legi Públic Sant Joan Bosco


  04-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:194
Actualitat

Cocentaina


L'Ajuntament de Cocentaina ha completat tots els procediments pertinents i ha anunciat la redacció imminent de l'avantprojecte d'unificació del Bosco. Així ho ha donat a conéixer Mireia Estepa, alcaldessa socialista de Cocentaina, qui ha avançat que el despatx d'arquitectura encarregat de la redacció d'aquest avantprojecte compta amb el termini d'un mes per a la redacció d'aquest document previ què recollirà les principals idees a mode d'esborrany del què serà el projecte definitiu. “Durant els últims mesos hem anat complint i completant tots els terminis i processos que ens demanava la Conselleria d'Educació dins del Pla Edificant”, apunta Estepa, “i ara ja podem dir amb tota tranquil•litat i amb molta il•lusió que s'inicien els treballs per a la construcció del nou Col•legi Públic Sant Joan Bosco de Cocentaina després de més de 30 anys de demanda social i històrica de tot un poble”.

Com avança l'alcaldessa contestana, l'equip de Govern de l'Ajuntament de Cocentaina pretén que el procés de redacció del projecte siga el més inclusiu i participat possible. Així, una vegada que haja finalitzat la redacció de l'avantprojecte, es transmetrà el contingut del mateix a la comunitat educativa per tal que aquesta faça les seues aportacions i manifeste les seues necessitats primordials. “Aquest projecte”, diu Mireia Estepa, “ha de ser responsabilitat de tots i totes les implicades, de l'Ajuntament en el seu conjunt i, sobretot, de la comunitat educativa. Només d'aquesta manera garantirem que siga un projecte representatiu i que reculla les demandes generals independentment del color polític de l'executiu. És una demanda històrica del poble de Cocentaina des de fa més de 30 anys i, tot i que alguns partits no han cregut en ell, treballarem de valent perquè siga un projecte que ens represente a totes i a tots. Volem que el poble senta molt seu el projecte del Bosco”. Naturalment, després de les diferents aportacions, serà l'oficina tècnica de l'Ajuntament qui done el vistiplau final a aquest avantprojecte, perquè per damunt de tot, afirma Estepa, “ha de ser un projecte tècnic i sempre treballat des del rigor, respectant el codi tècnic que ens marca Conselleria”.
Una vegada recollides totes les aportacions i les sensibilitats de tots els agents implicats,


es procedirà a la redacció del projecte bàsic i d'execució, el qual té un termini de redacció de 5 mesos més.

Precisament durant la sessió plenària celebrada el passat dimarts, la Corporació Municipal va aprovar els diferents lots de contractació i les seues dotacions econòmiques. En el lot número 1 hi ha la redacció de l'avantprojecte, el projecte bàsic i l'execució de l'obra per valor de 76.657,13 euros. El segon lot, valorat en 7.373,74 euros, inclou la supervisió del projecte. I per últim, el tercer lot inclou la direcció de l'obra amb una dotació de 69.741,98 euros.

Mireia Estepa, alcaldessa de l'Ajuntament de Cocentaina, s'ha mostrat molt “il•lusionada per vore com ara, per fi, es posa tota la maquinària en marxa per a complir amb aquesta necessitat i aquesta demanda bàsica de tot un poble. A partir d'ara ja podrem començar a veure com el projecte va creixent, va concretant-se i va agafant forma per a aconseguir l'escola que volem i que el poble de Cocentaina mereix després de tants anys i tanta feina per part de totes i tots”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina proclama als Càrrecs de les Festes de Moros i Cristians del 2019

La Publicació anuncia l´arribada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

Concert "Sent-me" 09/07/19: "Joven Banda Sinfónica de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana"

Els Cursos d'Estiu de la UA es reivindiquen a Cocentaina, la seu universitària que els va veure nàixer ara fa 23 anys

La Sede Universitaria de Cocentaina acoge la inauguración institucional de los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA

Cocentaina proclama demà l'arribada de les seues Festes de Moros i Cristians amb l'acte de la Publicació

Edu Bernabeu Valls dirigirà l'Himne de Festes i Moisés Gil Igual serà l'autor del Cartell Anunciador

La regidoria de Benestar Social garantix l’aprenentatge i l’oci de xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social

L’Ajuntament de Cocentaina ja té les regidories delegades


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.