Cocentaina publica les taxes i la normativa de funcionament de la Piscina Municipal per al 2020


  27-06-2020 | Cocentaina   |  Visitas:429
Actualitat

Cocentaina

Degut a la crisi derivada per la pandèmia del COVID-19 s’està treballant des de l’ajuntament de Cocentaina i la regidoria d’esports, per a poder iniciar la temporada de piscina 2020 el més prompte possible, complint amb totes les mesures necessàries per adaptar la instal·lació i poder garantir la seguretat dels usuaris i els treballadors.

Podrem gaudir de la piscina municipal els mesos de juliol, i agost, fins el 6 de setembre. L'horari d’ús de la piscina tindrà 4 franges horàries (4 torns), tenint 30’ la piscina buida de gent entre una franja i l’altra per a realitzar protocol de neteja i desinfecció. Sempre la reserva del torn de bany es realitzarà Online amb la corresponent CITA PRÈVIA:

10:00 a 12:00 (Franja horària sols per a jubilats), 12:30 a 14:30, 15:00 a 17:00, 17:30 a 20:00.

L’aforament serà de 117 usuaris per torn, tindrem al dia un màxim de 468 usuaris. Hi hauran 9 zones d’espai comú dins del recinte de la piscina, i les diferents 9 zones tindran un aforament especific, sempre complint les mesures de distanciament social (mín.2 metres). S’afavorirà la rotació en quant a l’ús de la piscina per part dels usuaris per a que tots tinguen les mateixes possibilitats de banyar-se. Tots els usuaris d’aquesta temporada 2020 tindran carnet. Sols realitzaran la reserva Online els que tinguen carnet, i en el moment d’accedir a la piscina passaran la targeta (carnet) pel lector per a tindre monitorat en tot moment el control d’accés.

No tindrem entrades d’un dia. No tindrem abonaments de 5 entrades. Per a tramitar els carnets, els atendrem en l’oficina del pavelló del poliesportiu municipal. El funcionament respecte als torns d’accés i de bany, i l’aforament del recinte i els diferents espais, podran variar en funció de l’evolució de les restriccions i de la demanda i l’evolució de l’accés per part dels usuaris.

L’ordenança reguladora de la taxa pel servei de piscina sofreix una modificació en quant a les limitacions que experimenta el servei prestat, pel que s’interpreta una modificació d’aquesta ordenança limitant també així la taxa i quedant aquest de la següent manera:

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Veïns Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrejó del Castell

Concert de Música Festera de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres típics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7ª edición de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferirà un concert de Música Festera el proper diumenge 2 d’agost

XLVIII Concert de Música Festera de la Unió Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.