Cocentaina torna amb la seua programació de visites guiades per aquest any


  25-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:216
Actualitat

Cocentaina

A partir del proper 20 d'abril s'obri el cicle de visites guiades amb la incorporació d'un nou itinerari de temàtica festera.

Per cinquè any consecutiu, el departament de turisme ofereix diverses visites guiades que permeten ampliar l'oferta d'oci cultural i actiu cada cap de setmana entre els mesos d'abril i octubre. En total són quatre activitats temàtiques, dues de tall cultural i dues de turisme actiu, que s'alternaran mensualment amb la finalitat de dinamitzar l'activitat turística local, i de poder publicitar la destinació amb productes concrets més enllà de la publicitat institucional o genèrica del municipi.
La ruta teatralizada, ‘De l'Edat mitjana al Art Decó’ consistirà en la visita guiada i teatralizada, continuació de l'estrenada fa quatre anys i en la qual, a través d'explicacions i representacions teatrals, els participants coneixeran fets esdevinguts al llarg de sis segles d'història contestana. Aquesta activitat és el producte més demandat dels quals fins ara s'han ofert, i ha anat evolucionant i millorant en el seu aspecte artístic des de la seva estrena.

El senderisme, amanit de les explicacions d'un guia especialitzat, forma la segona proposta, aquesta vegada de turisme actiu. Un recorregut assequible per a tota família amb unes pinzellades bàsiques sobre les espècies botàniques que es troben en el recorregut, els seus usos i curiositats. La ruta, estrenada l'any passat, comença i acaba en el Paratge de Sant Cristòfol, aprofitant el recorregut senderista homologat, en l'anomenada senda ecològica.

Dins de les propostes de turisme actiu, es repeteixen aquest any les rutes amb bicicleta BTT elèctrica, incorporant alguna modificació en el recorregut perquè es pugui conèixer també el casc històric, abans de continuar cap a l'ermita i castell de Penella, en un itinerari monitoritzat per experts en la pràctica d'aquesta activitat, que guiaran als participants.

La novetat d'aquest any ve materialitzada en una visita guiada de cort tradicional, orientada a conèixer el món de la festa de Moros i Cristians de Cocentaina, el seu origen i particularitats. L'activitat coincideix amb l'any de recopilació de valors per a la futura declaració de la festa d'Interès Turístic Nacional, i aportarà més pes a les qualitats d'importància i arrelament social d'aquesta celebració. En ella es visitarà el Casal Fester i llocs clau en la celebració de la festa.

A excepció de la visita teatralizada, que manté el seu preu de cinc euros, les altres tres s'ofereixen de manera gratuïta. Tota la informació i les condicions estan disponible a la xarxa d'Oficines Tourist Info i en turismococentaina.com

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina suma un nou agent a la Policia Local

L’Ajuntament de Cocentaina aprova el pressupost del 2020 prioritzant les ajudes d’atenció primària i d’autònoms i pimes

Les regidores i els regidors del govern socialista de Cocentaina hem donat vora 3000€ per a la lluita contra el COVID-19

Visitem la Vila Comtal per a conèixer com afecten les mesures de la Fase 1 per als hostalers i hostaleres

Exempció de taxes per a les activitats de Cocentaina

El Palau Comtal obri de nou les seues portes al públic

Conmemoración del 420 aniversario de la elección y proclamación de San Hipólito Mártir como patrón de Cocentaina

Mireia Estepa és nombrada membre de la Comissió d´Igualtat de la FEMP

L’Ajuntament de Cocentaina amplia les terrasses i el seu horari


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.