Cocentaina votarà el Pressupost Participatiu 2020 del 20 al 26 de juliol


  13-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:107
Actualitat

Cocentaina

El passat 15 de juny es va tancar el termini que tenien les persones interessades per a reformular les propostes no viables o bé per a presentar les al•legacions que consideraren oportunes a les propostes que havien presentat al Pressupost Participatiu de 2020.

Transcorregut aquest termini, l’Ajuntament de Cocentaina, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, ha anunciat que s’ha admés una de les al•legacions presentades, de manera que, finalment, seran tres propostes viables les que es podran votar en el període de votació, que també s’ha donat a conèixer i que anirà del dilluns 20 al diumenge 26 de juliol.

Enguany, i a causa de la situació excepcional de nova normalitat, la votació serà únicament i exclusivament online, és a dir, que no hi haurà possibilitat de dipositar una papereta física en cap de les urnes ubicades als punts votació, tal com s’havia fet en edicions anteriors, ja que no hi haurà votació presencial.

Recordem que per a poder votar cal tenir 16 anys complits abans del dilluns 20 de juliol de 2020 i estar empadronat o empadronada a Cocentaina abans del 20 de juliol de 2019. Així mateix, s’ha habilitat un sistema perquè es poder registrar fins a dos DNI diferents amb una mateixa adreça d'email, de manera que les persones que no tinguen adreça de correu electrònic puguen també exercir el seu dret de vot amb l’adreça de correu d’un amic o familiar.

Tant les propostes com els informes ja es poden consultar en l’enllaç següent: https://www.cocentainaparticipa.com/ca/propostes

Tant la presidenta del Consell de Participació i alcaldessa de Cocentaina, Mireia Estepa, com la regidora de Participació Ciutadana, Maria Teresa Valls, han animat a tota la ciutadania a participar en aquest procés de selecció per a triar la proposta més votada i poder començar a executar-la, alhora que han reiterat, una vegada més, l’agraïment a totes les persones que han participat en l’edició 2020 del Pressupost Participatiu.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Veïns Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrejó del Castell

Concert de Música Festera de la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres típics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votació del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7ª edición de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferirà un concert de Música Festera el proper diumenge 2 d’agost

XLVIII Concert de Música Festera de la Unió Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.