Comena el Rural FilmFest, el primer festival de cinema amb pblic desprs del confinament, a la Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat


  09-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:141
Actualitat

Cocentaina


Moltes de les pellcules projectades tindran la seua estrena en Espanya i la Comunitat Valenciana, i algunes delles faran la seua estrena mundial al festival.

La Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat torna a acollir en els seus pobles la celebraci del festival internacional de cinema Rural FilmFest, que comenar dem, divendres 10 de juliol, a Banyeres de Mariola (pati de la Malena, 22 h), i ser el primer festival de cinema a celebrar-se amb pblic a lestat desprs del confinament.

Al Rural FilmFest, sis pellcules faran la seua estrena mundial: Dry Tears of the Aral, de Danila Volkov (Rssia); Milus Corner, de Br Blint (Portugal); Bend or Break, dIsaac Kerlow (EEEUU); Way home XI, dEmanuel Bachnetzer (ustria); Cino, Ian!, de Tobia Passigato (Itlia); i Just Be, de Susanna Kosa (Alemanya). A ms, dues pellcules faran la seua estrena internacional i tretze es podran veure per primera vegada a Espanya.

Al llarg duna setmana es projectar una selecci de 50 pellcules de 20 pasos, amb una duraci de ms de 12 hores de programaci.

Aquest festival de cinema rural se celebra en diversos pobles de les comarques de l'Al-coi i el Comtat amb la projecci de pellcules en sessions nocturnes a l'aire lliure, principalment. L'entrada s gratuta amb aforament limitat, i saplicaran mesures d'hi-giene i seguretat.

Les projeccions tindran lloc diriament durant set dies: el dissabte a la plaa de lAssut dAgres i diumenge a lIVAM CADA Alcoi, en el mateix horari. La setmana segent hi haur projeccions a Alcoleja, Benasau, Gorga i Muro, i la cloenda del festival de cinema tindr lloc al Palau Comtal de Cocentaina el divendres 17. Per tal dassistir a la projecci de Cocentaina cal recollir entrada gratuta prviament a la Casa de la Joventut del municipi en horari d11 h a 13 h i de 14 h a 19.30 h.

La denguany s la huitena edici del Rural Filmfest, la segona que acullen les comar-ques de lAlcoi i el Comtat, desprs de lextraordinria acollida que va rebre lany passat.

El Rural FilmFest s un festival internacional que recull cinema documental, ficci i animaci, en format curtmetratge i llargmetratge, de temtica vinculada amb el mn rural, lecologia, la sostenibilitat i els recursos naturals i culturals.

El festival es divideix en diferents seccions: EcoFilms, curts de ficci, animaci i docu-mental, amb temtica vinculada al mn rural; RuralFiccin, amb curts de ficci de temtica lliure; el Premi Mancomunitat de lAlcoi i el Comtat a la millor pellcula valenciana; i, com a novetat a ledici denguany, el premi 20Mils a la millor pellcula de muntanya. El festival s membre de GFN (Green Film Network), la xarxa internacional de festivals de temtica ecolgica.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Vens Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrej del Castell

Concert de Msica Festera de la Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres tpics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votaci del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7 edicin de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferir un concert de Msica Festera el proper diumenge 2 dagost

XLVIII Concert de Msica Festera de la Uni Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.