El CD Contestano presenta el seu nou projecte 2019/2023 amb Laura Blanes al capdavant


  30-05-2019 | Cocentaina   |  Visitas:223
Esports

Cocentaina

Aquest dimarts 28 de maig al Camp de la Via es va presentar la nova organització del club i els projectes de treball de l’entitat rogeta.


Comença una nova etapa per al CD Contestano l’any del seu centenari. Per primera vegada en la seva història tindrà al capdavant a una dona al front de l’entitat. La contestana Laura Blanes, neta del llegendari Rafael Blanes “El Siso” ha pres possessió de la presidència del club. La presidenta va presentar tota la seva junta directiva així com les distintes àrees de treball, i va recalcar que l’escola de futbol base serà la clau d’aquest projecte. Una escola que vol inculcar als més menuts a banda dels valors futbolístics i esportius habituals, altres valors essencials en la vida com la igualtat, la solidaritat, el respecte, el companyerisme, així com la importància de l’educació en la vida dels xiquets.

L’acte també va contar amb la posada en escena dels directors de les tres àrees en que es divideix l’estructura del club.

Mateo Moltó, director de l’àrea esportiva va fixar com objectiu del primer equip la tornada immediata a la preferent valenciana, però de la ma de bon futbol i amb la intenció de recuperar a molts jugadors de la localitat actualment en altres clubs. Pel que fa al futbol base, la intenció es que en un futur pròxim siguin part de primer equip, aspecte que no es dona en l’actualitat desgraciadament tal i com comentava el director de l’àrea.

Cristian Agulló, director de l’àrea d’organització va explicar als presents el funcionament que tindrà el club en el seu “dia a dia”, amb un organigrama de l’àrea suficientment extens per a distribuir degudament les distintes tasques. A banda, va traslladar la preocupació de recuperar la imatge del club, tasca que ja està treballant-se. Com a plat fort de l’àrea va presentar la nova preocupació pels integrants de l’escola del club, qui tindran una atenció de primera ma en matèria educativa i de valors humans amb professionals col•laboradors del club, com el cap del projecte Àngel Cuesta.

Per últim, Borja Jornet, director de l’àrea econòmica i administrativa va parlar de la transparència en totes aquelles gestions que va a fer-se, insistint en la presentació anual de pressupostos i final de comptes. així com en la regulació de mols apartats actuals del club. A hores d’ara, recordava que l’entitat està buscant suport amb finançament privat, a banda d’aquell públic que rep de l’ajuntament de Cocentaina.

En definitiva una nova etapa per al club roget amb objectius e il•lusions renovades , i molts projectes de futur .#SENTIMENTROGET

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

"Ropería Ximo" obri les seues portes a Intercomarcal amb motiu de les Festes de Moros i Cristians 2019

Parlem amb Màxim Ferrer, capità cristià i amb Javi Pascual, abanderat cristià

Entrem a la casa del compositor Gustavo Pasqual per entrevistar a la seua família

Primera Diana i Entrada de Moros i Cristians 2019

Hipòlit Borràs, president de la Junta de Festes de Cocentaina

Desfilada de les bandes de música i Interpretació de l´Himne de Festes

La Colla Mal Passet de Cocentaina celebra el seu XVI Concert de Música Festera

Parlem amb Rubén Colomina, capità moro, i amb Abraham Moltó, abanderat moro

Último día de Fiestas, el "Día del Alardo", con embajadas y el traslado de Sant Hipòlit


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.