El Ple, per 13 vots a favor i 4 en contra, ha aprovat l'estructura de les dedicacions a l'Ajuntament de Cocentaina


  26-07-2019 | Cocentaina   |  Visitas:624
Política

Cocentaina



A més de l'Alcaldessa, tindran dedicació exclusiva dos regidors, amb un sou equivalent al 75% del salari de l'Alcaldessa.

Els regidors de l'equip de govern substituiran les indemnitzacions per assistències a Comissions informatives, Junta de govern i al Ple per una dedicació parcial al 25%. Així mateix i malgrat que l'oferta del grup municipal socialista era una altra més econòmica, el grup municipal dels populars i de ciutadans ha decidit optar per la mateixa fórmula, és a dir, substituir les indemnitzacions per assistència a Comissions i al Ple, a més d'assumir la gestió conjunta d’alguns projectes municipals.

Amb la representant de Podem-EU i amb el grup Col•lectiu-Compromís no ha sigut possible arribar a cap acord en cap de les reunions que s’han fet, ja que demanaven que els 16 regidors i regidores de l’ajuntament cobraren una parcial del 25% i que l’alcaldessa tinguera la dedicació exclusiva, és a dir, tots volien tindre jornal sense assumir la gestió de cap projecte pel poble.

Cal recordar que la FEMP recomana 5 regidors amb dedicació exclusiva i dues secretaries de grup per a una població com la de Cocentaina, amb un salari de 50.000€, quanties molt superiors a les que demanava els PSPV-PSOE en les reunions de negociació i que, finalment, s’han respectat, sent inferiors a la recomanació de la FEMP.

El grup municipal socialista que governa l'Ajuntament creu necessari una mínima estructura política per a poder treballar dignament per a una millora en el servei i els projectes que duran endavant en benefici de les socarrades i socarrats. Els regidors delegats assumixen responsabilitats tan grans com organitzar la Fira, traure un nou plec de gestió de recollida de la brossa o garantir la unificació del Bosco.

Feia 2 legislatures que a l'ajuntament de Cocentaina sols tenia dedicació exclusiva l'alcaldia, una situació que cap altre ajuntament de més de 10.000 habitants suportava, independentment del color polític que el governara.

Socialistes de Cocentaina, 26 de juliol de 2019



Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La Seu Universitària acull el I Congrés internacional en salut, exercici físic i ciències de l'alimentació

"Cullerà i Arrere", hui cuinem un guisat de quaresma

Cuinem una pasta fullada de lluç i gambes a "Cullerà i Arrere"

Cocentaina envia a Subdelegació una valoració econòmica pels problemes ocasionats pel temporal “Glòria”

Cocentaina es mostra en FITUR amb una nodrida agenda de promoció

Gala de l' Esport - Cocentaina 2019

Hui, cuinem uns gaspatxos de rap a "Cullerà i Arrere"

L'Ajuntament delega en Suma la gestió de rebuts d'aigua.

El Conseller se reúne con la alcaldesa de Cocentaina para ver in situ cómo afectó el temporal a varios edificios


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.