El repte del reciclatge aparca a Cocentaina


  14-10-2020 | Cocentaina   |  Visitas:115
Actualitat

Cocentaina


Durant el matí del dijous, la furgoneta i la carpa del repte d'Ecoembes han visitat la nostra localitat. Aquesta iniciativa posada en marxa per Ecoembes, el consorci Terra i la conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica, està enfocada a conscienciar a la població per a poder incrementar els resultats de reciclatge d'envasos ( briks, llandes, etc) en el contenidor groc i conscienciar a la ciutadania de la importància de la cura del medi ambient.

La població de Cocentaina ha pogut participar en les diferents activitats lúdiques i educatives incloses en el «repte del reciclatge» , en l'espai destinat en els voltants del Mercat Municipal, més concretament al Carrer sant Francesc. Allí l'equip d’animació i formació, ha interactuat amb els vianants proposant jocs, regals i consells per a reciclar millor.

A més alumnes de 4t d'ESO de l'IES Pare Arques han pogut gaudir de xarrades lúdic-formatives sobre la importància de realitzar correctament el reciclatge.
Les Regidores de Neteja Viària i RSU de Cocentaina, Paqui Ruiz i la de Medi Ambient Eugenia Miguel, han sigut les encarregades de rebre a l'equip del repte.

Paqui Ruiz ens recorda que el pròxim dia 22 tornarà a visitar-nos aquest repte, així com que es tracta de reciclar correctament, no d'augmentar el consum de productes envasats, si no de depositar-los correctament en el contenidor que correspon a cada residu. És una competició contra el nostre propi municipi, en la qual en cas d'aconseguir els objectius que s'especifiquen el les bases, podríem beneficiar a la Associació ASPROMIN.
Aprofita per a agrair a la població l'acolliment i la participació que ha sigut major de l'esperat, sempre observant les mesures sanitàries.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Hablamos con Pepa Prats, presidenta de la UNDEF, sobre la reunión mantenida con la consellera de Sanidad

La Fira de Cocentaina celebrarà la seua 674 edició en 2020 mantenint la seua essència comercial i cultural, encara que sense aglomeracions

La Fira de Cocentaina crea una xarxa comercial en la Comunitat Valenciana i trasllada la tradicional exposició de productes al carrer als propis establiments

Cocentaina clausura l’Any Sant de la Mare de Déu del Miracle

El ple aprova el nou plec de la brossa de Cocentaina amb una majoria fulminant

El repte del reciclatge aparca a Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina i la Coordinadora pel Valencià signen un nou conveni de col•laboració

Els expositors oficials Fira de Cocentaina 2020 ja tenen el material promocional distintiu visible en els seus establiments

El col·lectiu veïnal continua intentant paralitzar la instal·lació de la gasolinera


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.