Els pressupostos participatius 2019 arranquen aquesta anualitat més prompte que les seues anteriors edicions per tindre més temps a desenvolupar-se


  10-01-2019 | Cocentaina   |  Visitas:100
Actualitat

El passat 30 de novembre de 2018 es tancava el període de presentació de propostes per a 2019. Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web www.cocentainaparticipa.com.

Les propostes han sigut informades pels especialistes pertinents de l’ajuntament de Cocentaina: el tècnic de cultura, l’arquitecte tècnic, la interventora, el coordinador d’esports i la tècnica de patrimoni. Tots ells han valorat als seus informes que la proposta feta pels veïns i veïnes fora tècnicament i econòmicament viable, resultant que dels 9 projectes presentats un total de 4 es podran votar perquè són finalment viables.

La ciutadania podrà triar entre:
Parc amb aparells biosaludables.
Redacció de l'estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta.
Festival de cultura contemporània.
Parc amb aparells de workout o cal·listènia

Una de les novetats de la III edició dels Pressupostos Participatius, a banda del calendari i el I Concurs de Curts – Influencer de Participació, és la possibilitat de reclamar al/la tècnic/a per estar en desacord amb l’informe de no viabilitat que haja fet, donant així, l’oportunitat d’aclarir alguns dubtes que l’especialista municipal tinga i fent, sempre que siga possible, l’informe viable.

El 12 de febrer a les 19:30h al centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. A més, tindran la possibilitat de disposar d’un espai al mercat per a fer la seua campanya i de falques a Ràdio Cocentaina per a publicitar les seues propostes i demanar el vot a la ciutadania.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online, en la pàgina web www.cocentainapartipa.com. Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al centre social Real Blanc en horari de 8h a 15h i de 17h a 21h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Los peldaños de nuestra "Escalera" nos llevan a conocer al compositor Romu Agulló

"La escalera" amb l'escriptor Juan Francisco Ferrándiz

PSOE COCENTAINA: L’alcaldessa contestana revalida la seua candidatura per a les pròximes eleccions.

XV Festival de Colles de Cocentaina

L’Ajuntament de Cocentaina dóna a conéixer els resultats dels Pressupostos Participatius 2019

COMPROMIS COCENTAINA: Crear la Regidoria del Nucli Antic i un Pla de Revitalització per al Raval, propostes de Jordi Pla

L'Ajuntament de Cocentaina adjudica les obres per a la construcció de la passarel•la a la Via Verda

COMPROMIS COCENTAINA: Policia de proximitat i més manteniment als parcs, propostes de Jordi Pla al Ferrocarril

El Acta notarial del milagro de la Mareta ya se encuentra en Cocentaina


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.