Els pressupostos participatius 2019 arranquen aquesta anualitat més prompte que les seues anteriors edicions per tindre més temps a desenvolupar-se


  10-01-2019 | Cocentaina   |  Visitas:147
Actualitat

Cocentaina

El passat 30 de novembre de 2018 es tancava el període de presentació de propostes per a 2019. Totes elles junt amb els seus respectius informes tècnics es trobaran en breu a disposició de la ciutadania per a la seua consulta a la pàgina web www.cocentainaparticipa.com.

Les propostes han sigut informades pels especialistes pertinents de l’ajuntament de Cocentaina: el tècnic de cultura, l’arquitecte tècnic, la interventora, el coordinador d’esports i la tècnica de patrimoni. Tots ells han valorat als seus informes que la proposta feta pels veïns i veïnes fora tècnicament i econòmicament viable, resultant que dels 9 projectes presentats un total de 4 es podran votar perquè són finalment viables.

La ciutadania podrà triar entre:
Parc amb aparells biosaludables.
Redacció de l'estudi de viabilitat econòmica de la piscina coberta.
Festival de cultura contemporània.
Parc amb aparells de workout o cal·listènia

Una de les novetats de la III edició dels Pressupostos Participatius, a banda del calendari i el I Concurs de Curts – Influencer de Participació, és la possibilitat de reclamar al/la tècnic/a per estar en desacord amb l’informe de no viabilitat que haja fet, donant així, l’oportunitat d’aclarir alguns dubtes que l’especialista municipal tinga i fent, sempre que siga possible, l’informe viable.

El 12 de febrer a les 19:30h al centre social Real Blanc tindrà lloc la presentació i defensa de les propostes notificades com a viables, un encontre on les entitats i persones que han preparat els projectes donaran a conéixer en profunditat la seua idea i on podran resoldre els dubtes del públic assistent. A més, tindran la possibilitat de disposar d’un espai al mercat per a fer la seua campanya i de falques a Ràdio Cocentaina per a publicitar les seues propostes i demanar el vot a la ciutadania.

A partir d’aquesta data, 12 de febrer, i fins al 27 del mateix mes s’iniciarà el període de votacions online, en la pàgina web www.cocentainapartipa.com. Per a la votació presencial s’haurà d’acudir el 28 de febrer al centre social Real Blanc en horari de 8h a 15h i de 17h a 21h on estarà l’urna i les paperetes al despatx d’ordenances, caldrà mostrar el DNI per a poder votar i ser major de 16 anys.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina proclama als Càrrecs de les Festes de Moros i Cristians del 2019

La Publicació anuncia l´arribada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

Concert "Sent-me" 09/07/19: "Joven Banda Sinfónica de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana"

Els Cursos d'Estiu de la UA es reivindiquen a Cocentaina, la seu universitària que els va veure nàixer ara fa 23 anys

La Sede Universitaria de Cocentaina acoge la inauguración institucional de los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA

Cocentaina proclama demà l'arribada de les seues Festes de Moros i Cristians amb l'acte de la Publicació

Edu Bernabeu Valls dirigirà l'Himne de Festes i Moisés Gil Igual serà l'autor del Cartell Anunciador

La filà Cavalleria Ministerial ens mostra la cara solidaria de la festa

La regidoria de Benestar Social garantix l’aprenentatge i l’oci de xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.