Es signa el contracte de redacci del projecte dunificaci del Bosco


  09-05-2019 | Cocentaina   |  Visitas:259
Poltica

Cocentaina

Ara comena el termini acordat amb Generalitat perqu el nou centre siga una realitat en uns pocs anys desprs de 30 anys de reivindicacions. A partir del 3 de maig lempresa adjudicatria de la redacci del projecte t un mes per a presentar un avantprojecte, una espcie desborrany descola, que haur de comptar amb el vistiplau de loficina tcnica de lAjuntament de Cocentaina. Passat aquest termini lempresa disposar de 5 mesos per a realitzar el projecte bsic i dexecuci del nou Bosco que, posteriorment i durant 3 mesos, ser revisat per una empresa externa.
Lempresa encarregada ja va tindre una reuni amb el Consell Escolar del Bosco per mostrar-los una idea prvia del futur centre educatiu i recollir totes les idees de la comunitat educativa. Tanmateix, lalcaldessa del municipi, Mireia Estepa, repetir aquesta reuni amb els partits de loposici per fer-los partcips de lavantprojecte i que puguen fer les seues propostes: aquest s un projecte que implica a tot el poble i volem que tots els sentirs i idees, tcnicament possibles, estiguen contemplades perqu siga un projecte consensuat. Per descomptat, lopini que ms pes tindr ser la dels protagonistes: alumnat, mestres i famlies.
Lequip de govern socialista es mostrava entusiasmat amb linici del contracte perqu ara s que el motor sha posat en marxa i la unificaci no la parar ning. Ha costat 30 anys i la falta de suport de PP i Comproms, per amb la fora de lescola este projecte ser una realitat.
Per la seua banda, lAjuntament de Cocentaina est a punt de finalitzar les obres en lalberg municipal per a reconvertir-lo en un aulari on lalumnat romandr mentre duren les obres del futur Bosco.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina suma un nou agent a la Policia Local

LAjuntament de Cocentaina aprova el pressupost del 2020 prioritzant les ajudes datenci primria i dautnoms i pimes

Visitem la Vila Comtal per a conixer com afecten les mesures de la Fase 1 per als hostalers i hostaleres

Les regidores i els regidors del govern socialista de Cocentaina hem donat vora 3000 per a la lluita contra el COVID-19

Exempci de taxes per a les activitats de Cocentaina

El Palau Comtal obri de nou les seues portes al pblic

Conmemoracin del 420 aniversario de la eleccin y proclamacin de San Hiplito Mrtir como patrn de Cocentaina

Mireia Estepa s nombrada membre de la Comissi dIgualtat de la FEMP

LAjuntament de Cocentaina amplia les terrasses i el seu horari


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.