Es tanca el perode dinscripcions en ledici 2021 del curs Valenci en lnia amb 76 persones inscrites


  18-02-2021 | Cocentaina   |  Visitas:102
Actualitat

Cocentaina

Les classes seran per videoconferncia i comenaran el divendres 19 de febrer en horari de mat i de vesprada.

Un any ms, la regidoria de Normalitzaci Lingstica de lAjuntament de Cocentaina ofereix, per cinqu any consecutiu, una nova edici del curs Valenci en lnia el qual, com en les anteriors edicions, ha tornat a tenir una resposta molt positiva amb una mitjana de 80 persones inscrites.

El curs ofereix la possibilitat de preparar qualsevol dels certificats oficials administratius que expedeix la Junta Qualificadora de Coneixements de Valenci a partir del nivell d'usuari independent (B1 i B2) fins al nivell d'usuari experimentat (C1 i C2) d'acord amb l'ordre 7/2017, de 2 de mar de 2017, a travs d'activitats interactives en format digital que estan creades expressament per a treballar les habilitats comunicatives i superar amb garanties tant aquestes proves com tamb les que organitzen les universitats valencianes (CIEACOVA) o les Escoles Oficials dIdiomes. Per una altra banda, ats que Valenci en lnia es planteja com un curs semipresencial, sha implementat en la plataforma una eina de videoconferncia per a poder resoldre dubtes gramaticals i tamb practicar lexpressi i la interacci orals. Aquestes sessions tindran lloc cada divendres a les onze del mat i a les cinc de la vesprada durant els mesos de febrer, mar, abril i maig, que ser quan es clausurar el curs.

El regidor de Normalitzaci Lingstica, Ivan Jover, es mostrava molt satisfet amb la resposta que hi ha hagut, un any ms, a aquesta acci formativa que es llana des del Departament dAVIVA, ja que la formaci, juntament amb lassessorament lingstic i les campanyes de dinamitzaci, sn els pilars bsics per a normalitzar la nostra llengua, accions que es porten endavant des daquesta oficina des de fa ms de vint anys.

Ms informaci: https://valenciaenlinia.wordpress.com/2020/06/19/infografia-de-valencia-en-linia/

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Les Flors de Malva per Ferran Albors

Visita del director general de Administracin Local

Es presenten 17 propostes al Pressupost Participatiu 2021 de Cocentaina

Remeis per a una bona digesti i contra els nervis per Ferran Albors

Cocentaina continua treballant per la cultura i el turisme

Cocentaina aprova el nou contracte de RSU i neteja viria de Cocentaina

Pas de la Volta Ciclista a Espanya 2021 per Cocentaina i comarca

La Regidoria de Tradicions organitza un concurs de fotos en les xarxes socials per a celebrar de manera virtual els Nanos de 2021

El Tim Reial per Ferran Albors


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.