Video del Festival de Colles 2018 i Reconeixement Passet a Passet : Colla Mal Passet i la Colla El Regall d'Ontinyent14-02-2018   |  Visitas:249La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina celebrarà el XIVé Festival de Colles que tindrà lloc el dissabte 3 de març de 2018 a les 19:30h al Centre Cultural "El Teular" de Cocentaina. La colla convidada serà El Regall d’Ontinyent, dirigida per Andrea Sebastià, una colla molt consolidada que recentment va obtindre el segon premi al Certamen Ciutat de Castalla.

En aquest Festival, es farà entrega del Reconeixement Passet a Passet en la seua 10a edició. Aquest Reconeixement públic es s’atorga a persones, associacions o institucions destacades dins del món de la dolçaina i el tabal, intentant potenciar i augmentar la difusió artística i consideració social dels nostres instruments més tradicionals així com la seua música.

La Colla de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina reunida en assemblea ordinària a data 23 de desembre pren la següent decisió amb total unanimitat per part de tots els assistents a l'assemblea:

Atorgar el Reconeixement Passet a Passet al director i compositor Francisco Valor Llorens. Des dels seus inicis com a compositor ha introduït la dolçaina en les seues composicions de música festera, conformant fins l’actualitat un ampli repertori, que compta també amb gravacions monogràfiques com Creu Daurà, Llegenda i Dolça Fira, i un gran nombre col·laboracions discogràfiques. A més, ha produït espectacles musico-teatrals per a dolçaina i percussió com Corella: Cavaller d’amor i paraules, Dolç Nadal: La dolçaina Màgica i Dolça Fira: El viatge d’Alexandros. Una carrera tan prolífica que fins i tot ha composat l’himne de la Fira de Tots Sants de Cocentaina. Actualment és director de la pròpia colla Mal Passet de Cocentaina, i director de la Banda Instructiva d’Alfarrasí.

Agraint-vos la vostra difusió rebeu una forta abraçada. Atentament,
Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina


Cocentaina, reportatge de la Colla Mal Passet 23/02/2018 from Intercomarcal TV on Vimeo.


Cocentaina, festival Colles: Colla Mal Passet i Colla El Regall d´Ontinyent a Cocentaina 03/03/2018 (1ª part) from Intercomarcal TV on Vimeo.


Cocentaina, festival Colles: Colla Mal Passet i Colla El Regall d´Ontinyent a Cocentaina 03/03/2018 (2ª part) from Intercomarcal TV on Vimeo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina i Alcoi acorden per a 2019 la cessió temporal de l’acta notarial que certifica el miracle de la Mare de Déu

Un any més estem a punt de celebrar les 13 hores esportives municipals a Cocentaina

Cocentaina recuerda el 418 aniversario del patronazgo de San Hipólito Mártir

L’Ajuntament de Cocentaina incideix en la lluita contra la violència de gènere entre joves de 12 a 18 anys

L'equip de Govern contestà proposa executar la segona fase de remodelació del Camp de la Via

L’Ajuntament de Cocentaina dóna a conéixer els resultats dels Pressupostos Participatius 2018

L'Ajuntament de Cocentaina inicia els tràmits per a la construcció del nou Bosco tot i els vots en contra del PP i del Col•lectiu 03820-Compromís

La Seu Universitària UA de Cocentaina premiada pel Consell Social

El Ayuntamiento de Cocentaina se homologa para otorgar Certificados de Profesionalidad.


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en