I Trobada de Convivència Associació Comarcal Somriures


Comparte esta noticia en:

13-06-2018 | Cocentaina   |  Visitas:90

NOTA INFORMATIVA:

El diumenge 17 de juny hem organitzat una JORNADA DE CONVIVÈNCIA a Cocentaina per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts. L'objectiu principal és passar una estona agradable del matí del diumenge amb els nostres fills i filles compartint experiències i conéixer-nos un poc millor.
El punt i hora de trobada serà a les 11:00 hores al parc de “Paquito el Chocolotero" de Cocentaina (Av.País Valencià), d'on eixirem passejant tranquil·lament pel Passeig, pels carrers del Raval i visitarem el Palau Comtal. Al voltant de les 13:00 hores, acudirem al Centre Social Real Blanc on podrem dinar i compartir, totes i tots junts, moltes de les nostres inquietuds relacionades amb l'objectiu principal de la nostra associació: reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l'Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l'etapa escolar.
Aquesta és una trobada de convivència també és una manera de fer-nos un poc més visibles i que la societat se n'adone que som una part de la població amb unes necessitats específiques per poder tindre una vida més autònoma i feliç, el que ajudarà a construir una societat del segle XXI més justa, moderna, solidària i capdavantera en el benestar i la dignitat de les persones que la formem.
Aquest mes es compleix un any des de la primera vegada que ens reunirem molts de nosaltres al Centre Social de Cocentaina junt a una nombrosa representació d'alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de les nostres comarques. En eixe moment vam donar a conéixer les nostres necessitats i l’absoluta mancança de recursos per als nostres fills i filles i amb aquesta trobada del proper diumenge ho commemorarem.
Agraïm la vostra difusió de l'acte i, si voleu i podeu, quedeu convidats!
Gràcies.
Associació Cormarcal Somriures: Projecte de Connexió Vital
L’Alcoià-El Comtat, 11 d’abril de 2018

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

FPA Beniassent Cocentaina-Muro obri el període de matriculació del mes de setembre

Cursos, tallers i exposicions que es realitzaran a Temps de Dones durant aquest mes, del 10 al 28 de setembre.

Conselleria dóna les competències definitives per a la unificació i construcció del Bosco

COMPROMÍS COCENTAINA: "Jordi Pla: “Cocentaina és l’únic de 30 pobles que al programa Senderisme entre Muntanyes, ofereix una ruta urbana”"

Les obres d’Edificant al CEIP Real Blanc ja han començat

1231 alumnes inicien el curs a Cocentaina

III Jornades sobre canvi climàtic, eficiència energètica i turisme sostenible.

Temps de Dones: oportunitat per crear sinergies i negoci en femení

Els centres de Formació de Persones Adultes comencen les classes la el dimarts dia 18 de setembre


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en