I Trobada de Convivència Associació Comarcal Somriures


Comparte esta noticia en:

13-06-2018 | Cocentaina   |  Visitas:125

NOTA INFORMATIVA:

El diumenge 17 de juny hem organitzat una JORNADA DE CONVIVÈNCIA a Cocentaina per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts. L'objectiu principal és passar una estona agradable del matí del diumenge amb els nostres fills i filles compartint experiències i conéixer-nos un poc millor.
El punt i hora de trobada serà a les 11:00 hores al parc de “Paquito el Chocolotero" de Cocentaina (Av.País Valencià), d'on eixirem passejant tranquil·lament pel Passeig, pels carrers del Raval i visitarem el Palau Comtal. Al voltant de les 13:00 hores, acudirem al Centre Social Real Blanc on podrem dinar i compartir, totes i tots junts, moltes de les nostres inquietuds relacionades amb l'objectiu principal de la nostra associació: reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l'Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l'etapa escolar.
Aquesta és una trobada de convivència també és una manera de fer-nos un poc més visibles i que la societat se n'adone que som una part de la població amb unes necessitats específiques per poder tindre una vida més autònoma i feliç, el que ajudarà a construir una societat del segle XXI més justa, moderna, solidària i capdavantera en el benestar i la dignitat de les persones que la formem.
Aquest mes es compleix un any des de la primera vegada que ens reunirem molts de nosaltres al Centre Social de Cocentaina junt a una nombrosa representació d'alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de les nostres comarques. En eixe moment vam donar a conéixer les nostres necessitats i l’absoluta mancança de recursos per als nostres fills i filles i amb aquesta trobada del proper diumenge ho commemorarem.
Agraïm la vostra difusió de l'acte i, si voleu i podeu, quedeu convidats!
Gràcies.
Associació Cormarcal Somriures: Projecte de Connexió Vital
L’Alcoià-El Comtat, 11 d’abril de 2018

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Presentació del còmic de La Fira de Tots Sants de Cocentaina

La Fira de Tots Sants trenca el seu sostre: Cocentaina registra 557.922 persones en 4 dies

Este cap de setmana acosta't a gaudir de la Fira de Tots Sants

La Guardia Civil desmantela en Cocentaina el punto de venta de cocaína de más pureza de la comarca

Vora 160.000 persones van visitar la Fira de Tots Sants durant el dia de la inauguració

El Diluvi, The Dance Crashers, Cactus i l'orquestra La Pato marcaran el ritme a les nits de la Fira

Arranca la 672 edició de la Fira de Tots Sants

Ple ordinari del mes d´octubre. Seguix avant el projecte del Col·legi Sant Joan Bosco

Inaugurades les 11 exposicions oficials de la Fira de Tots Sants


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en