I Trobada de Convivència Associació Comarcal Somriures13-06-2018

NOTA INFORMATIVA:

El diumenge 17 de juny hem organitzat una JORNADA DE CONVIVÈNCIA a Cocentaina per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts. L'objectiu principal és passar una estona agradable del matí del diumenge amb els nostres fills i filles compartint experiències i conéixer-nos un poc millor.
El punt i hora de trobada serà a les 11:00 hores al parc de “Paquito el Chocolotero" de Cocentaina (Av.País Valencià), d'on eixirem passejant tranquil·lament pel Passeig, pels carrers del Raval i visitarem el Palau Comtal. Al voltant de les 13:00 hores, acudirem al Centre Social Real Blanc on podrem dinar i compartir, totes i tots junts, moltes de les nostres inquietuds relacionades amb l'objectiu principal de la nostra associació: reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l'Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l'etapa escolar.
Aquesta és una trobada de convivència també és una manera de fer-nos un poc més visibles i que la societat se n'adone que som una part de la població amb unes necessitats específiques per poder tindre una vida més autònoma i feliç, el que ajudarà a construir una societat del segle XXI més justa, moderna, solidària i capdavantera en el benestar i la dignitat de les persones que la formem.
Aquest mes es compleix un any des de la primera vegada que ens reunirem molts de nosaltres al Centre Social de Cocentaina junt a una nombrosa representació d'alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de les nostres comarques. En eixe moment vam donar a conéixer les nostres necessitats i l’absoluta mancança de recursos per als nostres fills i filles i amb aquesta trobada del proper diumenge ho commemorarem.
Agraïm la vostra difusió de l'acte i, si voleu i podeu, quedeu convidats!
Gràcies.
Associació Cormarcal Somriures: Projecte de Connexió Vital
L’Alcoià-El Comtat, 11 d’abril de 2018

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Des de principis del 2018 s´han trobat a Cocentaina al voltant de 60 animals abandonats

Cocentaina crea el Fòrum per la Recuperació de la Memòria Històrica

El Secretari Autonòmic d’Educació vol accelerar les gestions d’unificació del CEIP Sant Joan Bosco

La Publicació anuncia l´arribada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

La Festa de Cocentaina presenta oficialment als Càrrecs del 2018

La Publicació anuncia aquest dissabte l`arribada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

L´Associació de Comerç de Cocentaina posa en marxa una campanya d´estiu

L’alumnat guanyador del 1r concurs 'Eduvial' gaudix del seu premi al Circuit Ricardo Tormo de Xest

La Junta de Festes de Cocentaina convida a visitar la Casa del Fester


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en