III Jornades sobre canvi climàtic, eficiència energètica i turisme sostenible.


Comparte esta noticia en:

14-09-2018 | Cocentaina   |  Visitas:69


Cocentaina acull durant la quinzena del 17 al 30 de setembre, a la sala d'Actes del Centre Cultural el Teular, les III Jornades Cocentaina cap a la sostenibilitat. Com en edicions anteriors des del Departament de Medi Ambient es pretén promoure trobades i espais per a reflexionar sobre el consum dels recursos, l'ús eficient que realitzem de l'energia i el foment de la sostenibilitat.

Les Jornades seran inaugurades el dilluns a les 19.30 h per Júlia Company, Directora General del IVACE, Mireia Estepa, Alcaldessa de Cocentaina i Saül Botella Regidor de Medi Ambient i seguidament per part de la Directora General s'iniciaran amb la conferència “Eficiència energètica i l'ús de les energies renovables.
Aquestes jornades dirigides al públic en general, abordaran experiències, instruments i programes des de: l'eficiència energètica, ús de renovables, mobilitat elèctrica, autoconsum, investigació i nous materials, transició i pobresa energètica, com la innovació i la transformació digital en el Turisme, així com l'experiència d'empreses i entitats que promocionen la comarca des de l'aposta pels recursos locals, de proximitat buscant implementar criteris de sostenibilitat; Restauran L´Escaleta, Vins del Comtat, Carrefour, Parc Natural Serra de Mariola y Funbici.
Finalitzaran les Jornades el divendres 28, amb la presentació del llibre de plantes, escrit per Ferran Albors “ L´embruix de la Mariola i els seus voltans. Vivències i tradicions”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

III jornades "Cocentaina, cap a la sostenibilitat"

FPA Beniassent Cocentaina-Muro obri el període de matriculació del mes de setembre

Cursos, tallers i exposicions que es realitzaran a Temps de Dones durant aquest mes, del 10 al 28 de setembre.

Conselleria dóna les competències definitives per a la unificació i construcció del Bosco

III Jornades sobre canvi climàtic, eficiència energètica i turisme sostenible.

Les obres d’Edificant al CEIP Real Blanc ja han començat

1231 alumnes inicien el curs a Cocentaina

Temps de Dones: oportunitat per crear sinergies i negoci en femení

L'Ajuntament de Cocentaina aposta per la recuperació dels llavadors recuperant el del Pla de la Font


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en