Iniciada la licitaci de les obres dunificaci del CEIP San Juan Bosco


  24-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:73
Actualitat

Cocentaina


El 22 de juliol lAjuntament de Cocentaina obria el termini de presentaci dofertes per a les empreses que opten a la demolici i construcci del nou collegi del Bosco que unificar una escola partida en dos.

Tota la informaci per a presentar-se a aquesta obra es troba ja accessible al portal de contractaci i, la mateixa vesprada de ser penjada, ja hi havia empreses demostrant el seu inters per accedir.

La data mxima per a la presentaci dofertes acabar el 7 de setembre, moment en qu la taula de contractaci de lAjuntament de Cocentaina iniciar les gestions per a valorar totes les ofertes amb els criteris objectius que cont el plec i adjudicar els 3 lots a les empreses que millors condicions oferisquen.

Est previst, si no sorgix cap inconvenient, que lobra puga iniciar-se a finals de desembre de 2020 o ja entrat el 2021. Una obra valorada en 5.691.968,06 i que es dividix en tres lots:

1. Demolici i condicionament.
2. Construcci del collegi deducaci infantil i primria.
3. Equipament per a ledifici i el gimns.

Lalcaldessa i regidora dEducaci, Mireia Estepa, explica que est emocionada: ens trobem davant de lobra ms important de tota la legislatura i la qual posar fi a 31 anys de reivindicacions, lluites i molt molt de treball. Causa una gran emoci pensar en un futur prxim on les condicions del Bosco siguen les que els xiquets i les xiquetes mereixen i necessiten, una escola nica que no faa que les mestres hagen de caminar 800m per a arribar a laltre edifici. Des del govern seguim centrades en que aquest projecte siga una realitat, en ell estan les nostres energies i, tamb, la nostra illusi.


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Vens Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrej del Castell

Concert de Msica Festera de la Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Coneixem les menjars festeres tpics de Cocentaina, 'tostons i mentireta'

Resultat de la votaci del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

7 edicin de 'Sent-Me Cocentaina 2020'

La Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferir un concert de Msica Festera el proper diumenge 2 dagost

XLVIII Concert de Msica Festera de la Uni Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.