LAjuntament de Cocentaina i la Mancomunitat Alcoi-Comtat es citen amb la Conselleria de Poltiques Inclusives


  11-09-2020 | Cocentaina   |  Visitas:148
Actualitat

Cocentaina

Lajuntament de Cocentaina i la Mancomunitat Alcoi-Comtat van traslladar al secretari autonmic de Planificaci i Organitzaci del Sistema de Serveis Socials, Xavier Uceda, les necessitats de les seues entitats en un encontre que va tindre lloc en Valncia dijous 10 de setembre.

Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, i la coordinadora de lequip social de base van posar de manifest la necessitat de dotar de jornada completa a la treballadora social que participa de lequip de famlies, aix com la demanda de millorar el finanament que rep el servei del Respir, qui Conselleria subvenciona amb sols 10.000 i que no arriba a sufragar ni una sisena part del que invertix lAjuntament en aquest servei municipal i totalment gratut per a les famlies.

Pel que fa a la Mancomunitat Alcoi-Comtat, el seu gerent, Arnaldo Dueas, recordava la necessitat de posar en marxa el servei especialitzat per a poblaci migrant, anomenat Pangea. LAjuntament de Cocentaina va proposar en 2018 cedir a la mancomunitat el 50% de jornada del professional que li subvenciona Conselleria a canvi qu aquesta subvencionara al tcnic al 100% per a lentitat supramunicipal. Una frmula que ja es va fer servir per a la prestaci mancomunada de lagent digualtat, on Cocentaina tamb va cedir el seu 50% per a benefici de tots els pobles de lAlcoi-Comtat. Daquesta forma el professional de Pangea prestaria el seu servei uns dies al municipi contest i la resta als pobles de lAlcoi-Comtat, una opci on Cocentaina es solidaritza i tots els pobles guanyem, segons Mireia Estepa.

A lencontre amb Xavier Uceda, sha concls en posar aquestes peticions per escrit i el secretari autonmic ha afirmat que eren una bona proposta que est en sintonia amb la voluntat del govern valenci de fomentar lactivitat de les mancomunitats. Lalcaldessa de Cocentaina comentava que esperem que Conselleria siga sensible amb les nostres demandes i que entenga que perseguim el seu mateix objectiu: atendre amb les millores de les condicions a tothom amb uns serveis que responguen a les seues necessitats.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

LAjuntament de Cocentaina i la Mancomunitat Alcoi-Comtat es citen amb la Conselleria de Poltiques Inclusives

Parlem amb Pepa Prats, presidenta de la UNDEF

Cocentaina completa amb gran xit les seues rutes de guiades de Turisme

Setmana Europea de la Mobilitat 2020

1300 alumnes inicien el curs a Cocentaina

LAjuntament de Cocentaina posa en marxa una plataforma de venda dentrades online

Concert a duo de Cati Plana (acordi) i Pau Puig (dolaina)

FPA Beniassent comena hui el curs 2020-2021

(Comproms). El Collectiu-Comproms proposa millores per al transport universitari a Valncia


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.