L’Ajuntament de Cocentaina renova el conveni anual amb Càritas i aporta 10.000€


Comparte esta noticia en:

12-10-2018 | Cocentaina   |  Visitas:54L’ajuntament de Cocentaina renova el conveni anual amb Càritas i aporta 10.000€ a aquesta entitat, unint esforços per desenvolupar activitats i actuacions de caràcter social per contribuir al benestar social de les persones en risc d’exclusió del municipi.

La relació entre l’ajuntament i Càritas de Santa Maria i el Salvador es va iniciar fa una dècada aproximadament, un moment en què Espanya patia una dura i intensa crisi que va augmentar el nivell de desprotecció de les famílies. Durant aquells anys el govern socialista contestà va buscar dotar de més ferramentes a la societat per garantir una vida digna i complementar les ajudes que s’oferien des del departament municipal de Serveis Socials. Aquesta preocupació del govern contestà i Càritas per les persones més necessitades perdura en el temps i l’actual equip de govern seguix mantenint el compromís de garantir una vida digna a la ciutadania del municipi. És per això que Serveis Socials seguix coordinant les seues accions amb totes aquelles que Càritas oferix, des d’el seu voluntariat, amb la finalitat de no duplicar ajudes i sí completar-les.

La regidora de Benestar Social, Mireia Estepa, afirma que «la tasca social de Càritas és molt important per a les persones del nostre poble que pitjor ho estan passant perquè junt amb l’equip de Serveis Socials tendixen una mà a qui ho necessita. La tasca de tot el seu voluntariat és lloable, persones que oferixen el seu temps gratuïtament per a ajudar a altres que les necessiten: donant classes de repàs als més menuts, acompanyant, buscant habitatge, amb les ajudes econòmiques, amb el seu economat amb moltíssimes accions que pretenen fer que les situacions problemàtiques que es viuen tinguen una solució si les persones col•laboren».


Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Presentació Fira de Tots Sants de Cocentaina 2018

Jordi Pla, nou portaveu del Col•lectiu 03820 -Compromís a l’Ajuntament de Cocentaina

Celebració de la Festa del 9 d'octubre

El grupo Minerva de la policía local exporta su modelo de atención a la víctima de violencia de género al ayuntamiento de Benissa

Ja pots descarregar-te l'aplicació de la Fira de Tots els Sants de Cocentaina 2018

Oci gratuït per a persones amb diversitat funcional de la mà de la regidoria d’Autonomia Personal

Cocentaina acoge la firma de un importante convenio entre los colegios de ingenieros agrónomos de Levante y Murcia

L’Ajuntament de Cocentaina renova el conveni anual amb Càritas i aporta 10.000€

El Diluvi, The Dance Crashers, Cactus i l'orquestra La Pato marcaran el ritme a les nits de la Fira


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en