Lequip de govern aprova les bases de les ajudes Parntesi


  04-03-2021 | Cocentaina   |  Visitas:72
Poltica

Cocentaina

La junta de govern local va aprovar ahir les bases de les ajudes Parntesis per un import total de 307.009,00 dels quals Generalitat aporta 62,5% (191.880,62), diputaci dAlacant el 22,5% el que es tradueix amb 69.077,02 i el restant 15% (46.051,36) lajuntament de Cocentaina.

Aquestes ajudes sintegren dins del Pla autonmic Resistir i van dirigides a autnoms i empreses amb un mxim de 10 persones treballadores que desenvolupen la seua activitat al municipi de Cocentaina i que pertanyen a les activitats determinades per la Generalitat Valenciana.

La quantia mxima per sollicitud ascendeix a 2.000 per autnom o microempresa ms 200 per cada treballador que tinguen contractat a data de 31 de desembre de 2021.

Tota la tramitaci es realitzar de forma obligatria per la seu electrnica (http://cocentaina.sedeelectronica.es) i el termini per a presentar les sollicituds seran de 15 dies naturals a partir de lendem de la publicaci de lextracte de les bases al B.O.P.

Des del govern contest valoren molt positivament aquesta iniciativa autonmica i aix li ho van transmetre dimarts al director general de lAdministraci Local. Ajudes que unixen a les tres administracions fent que siguen ms quantioses i que els negocis no hagen de fer tantes tramitacions per a aconseguir-les. Hem organitzat el departament per tal de tramitar el ms rpid possible la resoluci de les ajudes dirigides als sectors ms afectats de la nostra poblaci, malgrat no tindre encara interventor, apunta Mariona Carbonell, regidora delegada dHisenda.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

La restaurada tnica de principis del segle XIX, torna a vestir la talla del Ntre. Pare Jess, el Natzar, de Cocentaina

Projecte Somriures celebra la quarta assemblea general

Del 12 al 18 dabril es podran votar les propostes del Pressupost Participatiu 2021

(Opini). Una Fira de Tots Sants inclusiva per a una societat diversa

El govern contest invertir 440.159 als polgons industrials en collaboraci amb lIVACE

Arrs i Floricol per Ferran Albors

Les obres dunificaci del collegi Sant Joan Bosco siniciaran a finals dabril

LEsp Blanc per Ferran Albors

La convocatria de 2021 de la Junta Qualificadora presenta grans novetats


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.