L'Ajuntament de Cocentaina adjudica les obres per a la construcció de la passarel•la a la Via Verda


  08-03-2019 | Cocentaina   |  Visitas:72
ActualitatL'Ajuntament de Cocentaina ja ha adjudicat les obres per a la construcció de la passarel•la que unirà el tram de la Via Verda contestana amb l'alcoiana, fins ara tallat. Aquest nou vial serà només accessible per a vianants i ciclistes, augmentant així la seguretat dels mateixos i consolidant aquesta ruta per als vianants tan valorada a les nostres comarques com és la Via Verda. El projecte de construcció d'aquesta passarel•la està valorat en 400.000 euros i d'aquest se'n farà càrrec una empresa de la zona. Aquesta quantitat serà finançada en un 75% per l'administració provincial i l'Ajuntament de Cocentaina es farà càrrec del 25% restant, així com de la direcció de l'obra.

L'inici de les obres és imminent, després d'aconseguir tots els permisos pertinents i de mesos de gestions i negociacions per part de l'equip de Govern local. Pel que fa al termini d'execució, està fixat en els 4 mesos.
Marcos Castelló, regidor socialista d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Cocentaina, ha destacat la importància d'aquest projecte per a l'equip de Govern local. “Hem estat treballant intensament per a buscar la millor solució, el finançament necessari i seguir les passes adequades per a donar resposta a aquesta demanda social. Com sempre, cert sector no confiava en les nostres intencions i sembrava el dubte, però com sempre fem, ens remetem als fets. I els fets ens diuen que d'ací a 4 mesos Cocentaina comptarà amb la connexió total de la Via Verda i amb la solució per a salvar els obstacles que teníem fins ara. Vianants i ciclistes podran travessar Cocentaina i arribar fins a Alcoi sense problemes, gaudint així d'un dels nostres emblemes d'oci i medi ambient com és la Via Verda. Esperem poder gaudir prompte, i que açò genere major benestar entre els nostres veïns i veïnes i també poder atreure a la gent interessada en el ciclisme i les passejades de les comarques confrontants”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

"La escalera" amb l'escriptor Juan Francisco Ferrándiz

PSOE COCENTAINA: L’alcaldessa contestana revalida la seua candidatura per a les pròximes eleccions.

COMPROMÍS: Jordi Pla explicarà en tots els barris el seu projecte per a Cocentaina

L'Ajuntament de Cocentaina completa les obres per a millorar l'accessibilitat d'El Teular i el seu equipament tècnic

L’Ajuntament de Cocentaina dóna a conéixer els resultats dels Pressupostos Participatius 2019

XV Festival de Colles de Cocentaina

COMPROMIS COCENTAINA: Crear la Regidoria del Nucli Antic i un Pla de Revitalització per al Raval, propostes de Jordi Pla

L'Ajuntament de Cocentaina adjudica les obres per a la construcció de la passarel•la a la Via Verda

COMPROMIS COCENTAINA: Policia de proximitat i més manteniment als parcs, propostes de Jordi Pla al Ferrocarril


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.