L'Ajuntament de Cocentaina millora la seguretat i l'eficiència energètica de les instal•lacions de Sant Cristòfol


  10-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:140
Actualitat

Cocentaina


L'Ajuntament de Cocentaina ha finalitzat recentment els treballs de millora de les instal•lacions municipals de Sant Cristòfol. Unes obres valorades en 130.000 euros i que s'han centrat a millorar les mesures de seguretat de l'edifici així com la seua eficiència energètica. Marcos Castelló, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Cocentaina, ha explicat que aquests treballs de millora han estat sufragats al 100% amb fons de les arques públiques municipals. A més, avança, aquest projecte de millora de les dotacions municipals precedeix a la pròxima licitació del servei de restauració existent al paratge de Sant Cristòfol. “En tractar-se d'un paratge natural”, apunta Castelló, “s'ha de fer tot amb molta cura, demanant tots els permisos pertinents i garantint que les obres tenen el menor impacte possible sobre el terreny”.

Les obres a Sant Cristòfol s'han completat en un termini de 4 mesos i, com déiem, s'han centrat en diversos aspectes importants. Per una banda s'han aplicat diverses mesures per tal de millorar la seguretat i les vies d'evacuació existents. A més, s'ha procedit al canvi de tota la fusteria i els finestrals, així com a la instal•lació d'un recuperador d'aire, per tal d'incrementar també l'eficiència energètica de l'edifici. Dins d'aquestes obres també s'ha procedit a adaptar els serveis de la planta superior per a les persones amb mobilitat reduïda i a reformar i millorar l'equipament de la cuina.

Marcos Castelló, regidor socialista de l'Ajuntament de Cocentaina, ha valorat molt positivament el resultat dels treballs i ha afirmat que “d'aquesta manera seguim millorant l'estat de conservació i les dotacions dels diferents espais municipals”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina proclama als Càrrecs de les Festes de Moros i Cristians del 2019

La Publicació anuncia l´arribada de les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina

Concert "Sent-me" 09/07/19: "Joven Banda Sinfónica de la Federación de Sociedades Musicales de la Comunidad Valenciana"

Els Cursos d'Estiu de la UA es reivindiquen a Cocentaina, la seu universitària que els va veure nàixer ara fa 23 anys

La Sede Universitaria de Cocentaina acoge la inauguración institucional de los Cursos de Verano Rafael Altamira de la UA

Cocentaina proclama demà l'arribada de les seues Festes de Moros i Cristians amb l'acte de la Publicació

Edu Bernabeu Valls dirigirà l'Himne de Festes i Moisés Gil Igual serà l'autor del Cartell Anunciador

La regidoria de Benestar Social garantix l’aprenentatge i l’oci de xiquets i xiquetes en risc d’exclusió social

L’Ajuntament de Cocentaina ja té les regidories delegades


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.