L'Ajuntament de Cocentaina millora la seguretat i l'eficincia energtica de les installacions de Sant Cristfol


  10-04-2019 | Cocentaina   |  Visitas:238
Actualitat

Cocentaina


L'Ajuntament de Cocentaina ha finalitzat recentment els treballs de millora de les installacions municipals de Sant Cristfol. Unes obres valorades en 130.000 euros i que s'han centrat a millorar les mesures de seguretat de l'edifici aix com la seua eficincia energtica. Marcos Castell, regidor d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Cocentaina, ha explicat que aquests treballs de millora han estat sufragats al 100% amb fons de les arques pbliques municipals. A ms, avana, aquest projecte de millora de les dotacions municipals precedeix a la prxima licitaci del servei de restauraci existent al paratge de Sant Cristfol. En tractar-se d'un paratge natural, apunta Castell, s'ha de fer tot amb molta cura, demanant tots els permisos pertinents i garantint que les obres tenen el menor impacte possible sobre el terreny.

Les obres a Sant Cristfol s'han completat en un termini de 4 mesos i, com diem, s'han centrat en diversos aspectes importants. Per una banda s'han aplicat diverses mesures per tal de millorar la seguretat i les vies d'evacuaci existents. A ms, s'ha procedit al canvi de tota la fusteria i els finestrals, aix com a la installaci d'un recuperador d'aire, per tal d'incrementar tamb l'eficincia energtica de l'edifici. Dins d'aquestes obres tamb s'ha procedit a adaptar els serveis de la planta superior per a les persones amb mobilitat reduda i a reformar i millorar l'equipament de la cuina.

Marcos Castell, regidor socialista de l'Ajuntament de Cocentaina, ha valorat molt positivament el resultat dels treballs i ha afirmat que d'aquesta manera seguim millorant l'estat de conservaci i les dotacions dels diferents espais municipals.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Cocentaina suma un nou agent a la Policia Local

LAjuntament de Cocentaina aprova el pressupost del 2020 prioritzant les ajudes datenci primria i dautnoms i pimes

Les regidores i els regidors del govern socialista de Cocentaina hem donat vora 3000 per a la lluita contra el COVID-19

Visitem la Vila Comtal per a conixer com afecten les mesures de la Fase 1 per als hostalers i hostaleres

Exempci de taxes per a les activitats de Cocentaina

El Palau Comtal obri de nou les seues portes al pblic

Conmemoracin del 420 aniversario de la eleccin y proclamacin de San Hiplito Mrtir como patrn de Cocentaina

Mireia Estepa s nombrada membre de la Comissi dIgualtat de la FEMP

LAjuntament de Cocentaina amplia les terrasses i el seu horari


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.