La Consellera dAgricultura es reunix en Cocentaina amb lalcaldessa i altres representants municipals i empresarials


  28-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:146
Actualitat

Cocentaina

La Consellera dAgricultura, Desenvolupament Rural i Transici Ecolgica, Mireia Moll, visitava ahir Cocentaina cridada per lalcaldessa de la vila comtal, Mireia Estepa, per a mantindre una reuni amb representants municipals i empresarials.

A larribada al municipi, la Consellera signava al llibre dor i dedicava a Cocentaina paraules com: un poble ple dhistria viva, un referent per a totes i tots i trencant fronteres, una senya didentitat de cultura i bon treball.

Tot seguit es produa la reuni de la Consellera i lalcaldessa amb els representants de lEDAR dels Algars, la mancomunitat Font de la Pedra i la cooperativa dusuaris: alcaldes de lAlqueria i Muro, regidor dAlcoi, regidora de Medi Ambiet de Cocentaina, president dATEVAL, representants empresarials de la zona i lenginyer municipal de Cocentaina.

La importncia de lencontre radicava en la preocupaci de tots els agents en la renovaci del conveni amb lEntitat Pblica de Sanejament dAiges Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) i en el nou preu de laigua reciclada. Aquest preu que es fixar en el nou conveni, que cal signar a finals doctubre, implica un increment alt del preu de laigua reciclada, fet que va despertar les queixes dels ajuntaments i dels empresaris de la zona fa 8 mesos. s per aix, que li sha traslladat a Mireia Moll la voluntat de fer s daigua reciclada per a un preu que faa atractiva la seua reutilitzaci, afavorint aix que laigua tinga ms vides i que els recursos hidrogrfics naturals sexploten el menys possible.

La Consellera ha ents la demanda i ha emplaat a tots i totes les presents a altra reuni en setembre per parlar en xifres concretes del preu a fixar, un possible consens que afavorir a tots: empresaris, pobles i medi ambient.

Lalcaldessa, Mireia Estepa, ha dit que s un honor que la Consellera es trasllade al nostre poble a reunir-se amb tots els agents implicats en aquesta sollicitud i que espera que en setembre es puga arribar a un acord.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Els llibres de Corts de Justcia del segle XIII apleguen restaurats a lArxiu Municipal de Cocentaina

Actuacions de manteniment i millora del pavell cobert del poliesportiu de Cocentaina i pista exterior de patinatge

La Covid-19 obliga al Frum per la Memria Histrica i Democrtica a Cocentaina a adaptar-se a les circumstncies sanitries

Cocentaina celebra la sessi ordinria del Ple de desembre 2020

Els Reis d'Orient recorreran la Vila Comtal seguint un recorregut especfic

Lajuntament de Cocentaina inicia les obres per al monument a la Mare de Du del Miracle

Illuminaci a la passarella

La Slvia, les seues propietats i usos amb Ferran Albors

Condicionament de la rotonda de Sant Cristfol i millores en enllumenat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.