La Consellera dAgricultura es reunix en Cocentaina amb lalcaldessa i altres representants municipals i empresarials


  28-07-2020 | Cocentaina   |  Visitas:75
Actualitat

Cocentaina

La Consellera dAgricultura, Desenvolupament Rural i Transici Ecolgica, Mireia Moll, visitava ahir Cocentaina cridada per lalcaldessa de la vila comtal, Mireia Estepa, per a mantindre una reuni amb representants municipals i empresarials.

A larribada al municipi, la Consellera signava al llibre dor i dedicava a Cocentaina paraules com: un poble ple dhistria viva, un referent per a totes i tots i trencant fronteres, una senya didentitat de cultura i bon treball.

Tot seguit es produa la reuni de la Consellera i lalcaldessa amb els representants de lEDAR dels Algars, la mancomunitat Font de la Pedra i la cooperativa dusuaris: alcaldes de lAlqueria i Muro, regidor dAlcoi, regidora de Medi Ambiet de Cocentaina, president dATEVAL, representants empresarials de la zona i lenginyer municipal de Cocentaina.

La importncia de lencontre radicava en la preocupaci de tots els agents en la renovaci del conveni amb lEntitat Pblica de Sanejament dAiges Residuals de la Comunitat Valenciana (EPSAR) i en el nou preu de laigua reciclada. Aquest preu que es fixar en el nou conveni, que cal signar a finals doctubre, implica un increment alt del preu de laigua reciclada, fet que va despertar les queixes dels ajuntaments i dels empresaris de la zona fa 8 mesos. s per aix, que li sha traslladat a Mireia Moll la voluntat de fer s daigua reciclada per a un preu que faa atractiva la seua reutilitzaci, afavorint aix que laigua tinga ms vides i que els recursos hidrogrfics naturals sexploten el menys possible.

La Consellera ha ents la demanda i ha emplaat a tots i totes les presents a altra reuni en setembre per parlar en xifres concretes del preu a fixar, un possible consens que afavorir a tots: empresaris, pobles i medi ambient.

Lalcaldessa, Mireia Estepa, ha dit que s un honor que la Consellera es trasllade al nostre poble a reunir-se amb tots els agents implicats en aquesta sollicitud i que espera que en setembre es puga arribar a un acord.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

Ajudes Activa Cocentaina

Parlem amb la Plataforma de Vens Contra la Benzinera i amb la regidora de Urbanisme

Visitem la Piscina Municipal

Apertura de les visites al Torrej del Castell

Concert de Msica Festera de la Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina

Resultat de la votaci del Pressupost Participatiu 2020 a Cocentaina

La Colla de Dolaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferir un concert de Msica Festera el proper diumenge 2 dagost

El PSPV-PSOE de Cocentaina demana un canvi en la normativa estatal que permeta als ajuntaments NO posar benzineres en el nucli urb

XLVIII Concert de Msica Festera de la Uni Musical Contestana


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.