La Festa de Cocentaina presenta oficialment als Càrrecs del 2018


Comparte esta noticia en:

06-07-2018 | Cocentaina   |  Visitas:383

El calendari previ a les Festes de Moros i Cristians de Cocentaina segueix endavant i després de La Publicació arriba el torn de conèixer als noms propis de la trilogia festera en honor a Sant Hipòlit Màrtir d´aquest 2018. El pati d’armes del Palau Comtal acollirà demà dissabte 7 de juliol, a partir de les deu de la nit, la gala en la qual seran presentats oficialment els capitans i abanderats d’aquesta anualitat. La mateixa està conduïda per Gabriel Pascual Borràs, periodista local que actualment exerceix la seua tasca professional a la Cadena Cope d’Alcoi.

La vetlada arrancarà amb les intervencions del President de la Junta de Festes, Hipòlit Borràs i Martínez, i seguirà després amb el descobriment del cartell anunciador dels festejos que aquest any ha creat l’artista contestà Pau Sellés i Alòs. Seguidament serà presentat el director de l’Himne de Festes d’enguany, una tasca que el pròxim 10 d’agost assumirà el compositor d’Adzeneta d’Albaida, Ramón García i Soler. Per motius laborals el mestre no podrà estar present en aquesta gala i davant açò la Junta de Festes donarà lectura a una carta que ell mateix ha enviat a l’entitat festera per a expressar la seua gratitud davant el fet d’haver sigut proposat per a aquesta tasca.

La part central de la cerimònia servirà per a donar a conèixer als Càrrecs Festers d’aquest any, unes responsabilitats que assumeixen Rafael Agulló Insa (Abanderat Moro de la Filà Muladís), Francisco Barrachina Cantó (Abanderat Cristià de la Filà Maseros), Santiago Prats Castelló (Capità Moro de la Filà Kabilenyos) i Miguel Blasco Priego (Capità Cristià de la Filà Cavallers de Llúria). Tots ells dirigiran unes paraules als assistents i rebran un detall de record d’aquest moment per part de la Federació Junta de Festes de Moros i Cristians de Cocentaina.

En la recta final de l’acte intervindrà el sacerdot Mossén Ramón Micó Colomer, titular de la parròquia del Salvador des de l’ any 2008 i fester de la Filà Manta Roja, per a exercir de mantenidor de la Presentació de Càrrecs. Per últim prendrà la paraula l’ alcaldessa de la Vila Comal, Mireia Estepa Olcina.

Les notes de l’ Himne de Festes, amb lletra de Gerard Mur i Pérez i música de José Insa Martínez, tancaran la Presentació de Càrrecs i donaran pas al sopar oficial que es portarà a terme al mateix pati d’ armes del Palau Comtal.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Cocentaina

FPA Beniassent Cocentaina-Muro obri el període de matriculació del mes de setembre

Cursos, tallers i exposicions que es realitzaran a Temps de Dones durant aquest mes, del 10 al 28 de setembre.

Conselleria dóna les competències definitives per a la unificació i construcció del Bosco

COMPROMÍS COCENTAINA: "Jordi Pla: “Cocentaina és l’únic de 30 pobles que al programa Senderisme entre Muntanyes, ofereix una ruta urbana”"

Les obres d’Edificant al CEIP Real Blanc ja han començat

1231 alumnes inicien el curs a Cocentaina

III Jornades sobre canvi climàtic, eficiència energètica i turisme sostenible.

Temps de Dones: oportunitat per crear sinergies i negoci en femení

Els centres de Formació de Persones Adultes comencen les classes la el dimarts dia 18 de setembre


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en